|

DE CE iubim SALATELE (1)! Viata mea secreta cu LOLLO

Azi-dimineata, m-am intors in oras dintr-o deplasare lunga si obositoare. M-am repezit ca un uliu in frigider si am insfacat primul lucru fraged care mi-a cazut in mana – pe Lollo! Lollo, adica o punga de Lollo Mix de la Eisberg, furnizorul meu exclusiv de salate. Mi-as fi dorit un dressing, poate un

Thousand Island, dar am constatat ca am ramas fara pliculete. Asa ca am trecut la treaba! Un pic de aceto balsamico, un pic de ulei extravirgin de masline din Grecia si, inspiratie de moment, 3 picaturi de sirop concentrat de rodie. Aaaa, si o mana de afine aduse de la Vatra Dornei! Le-am amestecat rapid pe toate, le-am turnat in bol peste salata (lollo rosso, endivia si frisee), am amestecat, am dat un praf de sare roz de Himalaya si am pus in toaster doua felii de paine. Toata operatia mi-a luat vreo 2 minute, dar, daca as fi avut dressingul, nu as fi trecut de 30 secunde!
Iata, deci, un prim motiv ca sa iubesc salatele Eisberg preambalate, gata de rasturnat in vas: predispun la pasiuni rapide si fara repercusiuni! Nu necesita preludii complicate si nici invitatii costisitoare in oras, in plus nici nu lasa urme …asupra siluetei sau alte cicatrici sentimentale. Un simplu joc plin de savoare, dupa care te poti indrepta linistit spre alta provocare. Sau alta salata? De ce nu?!?

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

1 Response for “DE CE iubim SALATELE (1)! Viata mea secreta cu LOLLO”

Leave a Reply