|

DRAGOBETE: Preludiu gourmet … / Salata de 10 minute! De ce iubim SALATELE (4)

Plăcerile unei seri romantice: muzică în surdină, lumânări care aruncă umbre misterioase pe pereţi, priviri galeşe aruncate peste un pahar de vin bun… şi toate “garniturile” aferente: trafic zgomotos, grija unui loc de parcare şi o notă piperată la final.
De ce să nu eviţi asta cu o masă savuroasă preparată împreună? Cu puţină imaginaţie cine ştie cum se poate termina seara?!
Ţie îţi plac gusturile picante şi iuţi, dar perechea ta preferă aromele dulci şi delicate? Nicio problemă! Cu eisberg combinaţia perfectă este la îndemână. Împarte sarcinile în mod egal şi în 10 minute te poţi bucura de o masă sănătoasă, gustoasă şi plină de promisiuni romantice!
Vedetele acestei reţete sunt frunzele de rucola şi salată eisberg Endivia Mix, bogate în vitamine şi fibre, uşoare şi gustoase. Nectarinele completează cu o dulceaţă subtilă acest preparat, tăiate felii şi adăugate la o jumătate de pungă de rucola şi o pungă de Endivia Mix.
Cât timp perechea ta va tăia fructele în felii delicate, tu te poţi ocupa de dressing. Amestecă într-un mix omogen 2 linguri de oţet aromatizat de zmeură, 1 lingură de sirop de arţar, 1 linguriţă de muştar de Dijon, piper şi 4 linguri de ulei de măsline. Pentru un impus picant, strecoară la final un ardei iute roşu, curăţat de seminţe şi tocat mărunt.
Mai ai nevoie de o mână de seminţe de pin uşor prăjite în tigaie, fără ulei. Tu ai făcut dressing-ul, aşa că las-o pe ea să se ocupe de partea aceasta, tot îi place să se joace cu focul.
Împarte salata pe farfurii cu nectarinele aşezate deasupra. Stropeşte totul cu dressing şi la final presară seminţele de pin.
Cât timp a trecut? Fix 10 minute. Ai nevoie de doar 10 minute pentru această salată senzaţională! O combinaţie unică de gusturi şi texturi îţi garantează o seară plină de surprize!
Din pungă direct în farfurie, salatele eisberg vor fi mereu aliatul tău în bucătărie. De ce să pierzi timp cu spălat, tăiat şi ras, când ai pe cineva care îţi necesită toată atenţia şi veţi petrece timpul rămas într-un mod atât de plăcut….fiind inspiraţi de reţeta cu care aţi început seara.
Mai multe detalii despre produsele eisberg, dar şi reţete interesante găseşti pe pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/IubescSalatele

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “DRAGOBETE: Preludiu gourmet … / Salata de 10 minute! De ce iubim SALATELE (4)”

  1. [...] Preludiu gourmet … / Salata de 10 minute! De ce iubim SALATELE (4) [...]

Leave a Reply