|

Rasfat culinar cu LIVIU BALINT (MasterChef), EVA si Podravka / Foto cu preparatele

Întâlnire culinară cu Liviu Balint

Ad Hoc Bistro a găzduit un show culinar de excepție, oferit de maestrul în bucătărie Liviu Balint. Acest eveniment a punctat „începutul unei frumoase prietenii’’ dintre Podravka, Chef Liviu Balint și More Than Pub.
Timp de două ore, localul a fost cuprins de cele mai îmbietoare arome, mâncăruri fine și gusturi rafinate, într-o atmosferă animată de multe zâmbete, poze, voie bună și conversații de calitate.
Și pentru că mâncarea are legătură cu prietenia, s-au strans în același loc jurnaliști și bloggeri pasionați de domeniul culinar, iubitori de mâncăruri fine deschiși experiențelor inovative. Fie că au fost prezenți în calitate de experți în tainele bucătăriei ori simpli pofticioși, cu toții s-au bucurat de preparatele gustoase, bine condimentate și bogate în arome.
A fost o experiență „cu sare și piper’’, în care invitații au asistat la o adevărată sărbătoare a gustului, o celebrare a culturii gastronomice și a bucătăriei gourmet. Gustul delicios, unicitatea și aroma fiecărui fel de mâncare au fost date de calitatea deosebită a produselor Vegeta și Eva.
LIVIU BALINT a asociat, de pilda, tonul opulent cu germenii delicati de plante, fasolea rosie, ceapa caramelizata si porumbul (baby corn), marinat cu condimentul lichid picant Vegeta Grill si tras la tigaie. (AICI, o varianta a acestei salate pregatita de Bucatarescu.) De asemenea, Chef Liviu reinterpretat un “cotlet” de peste cu mirodenii si piureu fin de telina.
…O interpretare inedită și o demonstrație de talent și libertate în bucătărie.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply