|

RETETA ZILEI: Chiftelute de cartofi cu FETEASCA ALBA Floare de Luna

Tara de provenienta: Rusia

Ingrediene: 2 oua, 1 pahar de faina, 4 cartofi, 1 ceapa, 50 g unt,  ulei, sare.

Preparare: Cartoful curatat se da prin razatoarea mica, iar ceapa se toaca marunt, dupa care se amesteca oul cu faina si ouale, se sareaza, se condimenteaza si se prajesc chiftelutele vegetale rezultate in baie de ulei.

Povese: Reteta raditionala ruseasca poate castiga in savoare daca, in locul cartofilor obisnuiti, se folosesc patate (cartofi dulci), deja o prezenta obisnuita in hypermarkeurile de la noi. Ale versiuni propun integrarea in amestec a dovleacului ras, a morcovilor sau a …malaiului.

Bauuri recomandae: Recomand FETEASCA ALBA Floare de Luna de la Cramele Halewood.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

1 Response for “RETETA ZILEI: Chiftelute de cartofi cu FETEASCA ALBA Floare de Luna”

  1. [...] RETETA: Chiftelute (ALADI) de cartofi cu FETEASCA ALBA Floare de Luna [...]

Leave a Reply