|

Pui la tava cu usturoi, smantana si cascaval & FETEASCA ALBA Floare de Luna

Ingrediente

2 piepti de pui mari
350 ml smantana grasa
200 gr cascaval afumat
4 catei de usturoi
1 fir de ceapa verde
sare, piper alb

  
Mod de preparare

Se curata pieptii de pui, se taie in bucati si se pun intr-o tava de sticla, termorezistenta.

Se rade cascavalul iar ceapa verde se toaca marunt.

Se amesteca smantana cu sare, piper, ceapa verde si usturoiul zdrobit, apoi se toarna peste pieptul de pui, bucati, amestecand bine.

Se presara cascavalul afumat ras deasupra si se da vasul la cuptor, timp de 20-30 minute, pana prinde o crusta aurie.

Reteta trimisa de CRISTI CROITORU.

Vin recomandat: Daca aveti la rece o sticla de FETEASCA ALBA Floare de Luna de la Cramele Halewood e perfect!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

1 Response for “Pui la tava cu usturoi, smantana si cascaval & FETEASCA ALBA Floare de Luna”

  1. [...] Pui la tava cu usturoi, smantana si cascaval & FETEASCA ALBA Floare de Luna [...]

Leave a Reply