|

ANTICARIAT: Minunile de colectie! Un PONT util!

ANTICARIATELE ma fascineaza dintotdeauna. Recent, m-am imprietenit cu un mare anticar si un distins om de cultura, domnul NECULAI ZEGREA, care practica aceasta meserie cu pasiune de cateva decenii. Orice conversatie cu eruditul meu prieten este fascinanta: omul este doldora de informatii interesante si stie sa transmita placerea de a colectiona obiecte rare. Ieri, am gasit la dansul o piesa senzationala, pe care mi-am dorit-o din prima clipa si nu am avut pace pana nu am obtinut-o.
Cunoscandu-mi preocuparile din sfera food & wine, Domnul ZEGREA mi-a procurat un inedit suport de vin antropomorfizat, sub forma unui bucatar frantuz de altadata (vezi foto). Fa-bu-los! Piesa are in jur de o suta de ani si a facut parte din dotarea unui restaurant interbelic.
Pe distinsul anticar il gasiti spre seara, dupa ora 17.00, la magazinul din Str. Sfintilor nr. 4, aproape de Piata Rosetti. In timpul zilei, de luni pana joi, il aflati in Piata Amzei, iar de vineri pana duminica in curtea Muzeului Taranului Roman. Cel mai bine e sa-l sunati in prealabil la 0721 368 086 si sa va programati o intalnire, fie ca vreti sa vindeti piese vechi de colectie, fie ca sunteti interesati sa cumparati ceva rar, de la fotografii de demult la tablouri ori obiecte din cele mai neobisnuite paradigme, de la decoratii la strecuratori de ceai de altadata…

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply