|

COSUL cu produse naturale de la ORIGINI – trei noi surprize!

Imi place, in fiecare saptamana, sa rulez produsele naturale de la Plaiul Talii - marca ORIGINI – si sa incerc, de fiecare data, lucruri noi. Si de data asta am trei noutati: urda din lapte de capra, cas maturat de vaca si ciolan afumat de porc!

…Sa nu uitam, insa, ritualul: in fiecare luni dimineata, primesc si eu lista de produse naturale de la Origini (https://www.facebook.com/originiprodusenaturale/?fref=ts ). In fiecare prima zi a săptămânii, ei au grija sa-mi trimita lista cu produse pe care le pot pregăti pentru săptămâna respectiva şi livra de la fermele lor din judeţul Prahova. Miercuri, dupa-amiaza, inainte de 16.00, imi plasez cu constiinciozitate comanda, astfel incat vinerea dimineata, cu regularitate de metronom, primesc acasă, direct din fermă, o alta serie de produse.
Ca de fiecare data, si acum am comandat pentru fetita mea doua noi sticle de LAPTE PROASPĂT de la vaci hrănite (plus inca una de jumatate de litru, fiindca am constatat ca nu ne ajunge “ratia” obisnuita!), la Ferma lui Tane de la Plaiul Talii, langa Breaza, numai cu furaje naturale, fân cosit de pe păşunile proprii şi lucernă. V-am mai spus dar imi face placere sa repet, e vorba de acel lapte minunat, nedegresat, care face un caimac spectaculos, pe care fetita adora sa-l “culeaga” in fiecare dimineata.
Apoi, cum in urmatoarea perioada mi-am propus sa-mi continui cura de LACTATE, mi-am comandat iarasi un sortiment bogat, din lapte de vaca dar si din acel minunat lapte de capra care-mi aduce aminte de copilarie. Am luat, in ambele variante, iaurt, iaurt de baut, sana, lapte prins si chefir – ce rasfat, numai lactate realizate artizanal! Nu lipseste nici un borcanel cu smantana fermentata, tot in varianta de la Origini. Mica noutate este ca nevasta-mea vrea sa tina un pic de dieta inainte de Paste, asa ca, pentru ea, am luat si varianta de iaurt de baut degresat.

Acum, sa trecem la obisnuita mea masa rustica de sambata. Voi face, mai intai, un platou din BRANZETURILE favorite: urda in doua variante – de vaca si de capra, o telemea maturata de vaca, cascavalul de vaca proaspat si maturat. Se adauga senzationala branza de burduf si incredibilul cascaval de Talea. Surpriza saptamanii cred ca o constituie casul maturat de vaca – o bucata consistenta.

Din gama de PRODUSE CRUD USCATE - tinute în mix propriu de mirodenii naturale şi conservate cu fum rece şi sare de mare, am ales carnea uscata de porc, muschiul de porc si feliutele de ceafa de porc, pe care nu mi le pot imagina decat topindu-se instantaneu in gura.
.
La capitolul PRODUSE COAPTE ŞI AFUMATE – din carne de porc ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi conservate cu fum cald de lemne şi sare de mare, pe langa produsul meu preferat, pieptul copt de porc, am pus si o bucata frumoasa de ciolan afumat PLAIUL TALII. Iar muschiul file de porc l-am ales anume pentru sandvisurile de saptamana viitoare ale scolaritei din familia noastra!

Fiindca am inregistrat si de data asta o comanda mai mare de 70 de lei (respectiv 148 lei), nu am platit nici acum transportul. (Aveam, insa, si optiunea de a merge la magazinul ORIGINI din Piaţa Rosetti.

O parte dintre produse au fost imortalizate, cu telefonul mobil, de fetita mea. V-am facut pofta? Puteti să comandaţi şi voi dacă vă lăsaţi adresa de e-mail comenzi@origini.com.ro sau la telefon 0728.881.745. Atentie, luni apare lista actualizata de produse, corespunzatoare livrarilor de vinerea viitoare!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply