|

ORIGINI – aprovizionare cu produse naturale, livrate direct din ferma, pentru o ANIVERSARE

In ultima perioada, mi-am rasfatat familia cu produse ORIGINI direct din ferma, produsele naturale de la Plaiul Talii - marca ORIGINI, insa saptamana trecuta am fost plecat in Delta, la pescuit, si n-am mai facut obisnuita comanda. In fiecare luni dimineata, primesc si eu lista de produse naturale de la Origini (https://www.facebook.com/originiprodusenaturale/?fref=ts ). In aceasta prima zi a săptămânii, ei au grija sa-mi trimita lista cu produse pe care le pot pregăti pentru săptămâna respectiva şi livra de la fermele lor din judeţul Prahova. Miercurea, dupa-amiaza, inainte de 16.00, imi plasez cu constiinciozitate comanda, astfel incat vinerea dimineata, cu regularitate de metronom, primesc acasă, direct din fermă, o alta serie de produse.

De aceasta data, insa, am cerut o lista mai mare de produse, fiindca maine sarbatorim ziua de nastere a fetitei si vrem sa pregatim o masa mare, imbelsugata, in gradina noastra de la tara. Si acum am comandat pentru fetita mea LAPTE PROASPĂT de la vaci hrănite, la Ferma lui Tane de la Plaiul Talii, langa Breaza, numai cu furaje naturale, fân cosit de pe păşunile proprii şi lucernă. V-am mai spus si nu obosesc sa repet, e vorba de acel lapte minunat, nedegresat, care face un caimac spectaculos, pe care fetita adora sa-l “culeaga” in fiecare dimineata. Acum, am luat 3 litri, pentru ca vrem sa facem si multe clatite pentru copiii invitati la petrecere.
Vom face platouri bogate din BRANZETURILE favorite: urda in doua variante – de vaca (…cu marar!) si de capra (langa urda, vom pune capsuni culese chiar din gradina!), o telemea maturata de vaca, cascavalul de vaca proaspat si maturat. Se adauga senzationala branza de burduf si incredibilul cascaval de Talea, dar si minunatiile din gama de PRODUSE CRUD USCATE - tinute în mix propriu de mirodenii naturale şi conservate cu fum rece şi sare de mare, precum si PRODUSE COAPTE ŞI AFUMATE, din carne de porc, ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi conservate cu fum cald de lemne şi sare de mare,. Din aceste doua categorii, am ales , sunca Plaiul Talii, muschiul de porc, carnea uscata de porc si feliutele de ceafa de porc, pe care nu mi le pot imagina decat topindu-se instantaneu in gura. Sa adaug si pieptul copt de curcan si, deloc in ultimul rand, senzationalul ghiudem tataresc.

Fiindca am inregistrat si de data asta o comanda mai mare de 70 de lei (respectiv 307 lei), nu am platit nici acum transportul cosului cu produse acasa. (Aveam, insa, si optiunea de a merge la magazinul ORIGINI din Piaţa Rosetti.

O parte dintre produse au fost imortalizate, cu telefonul mobil, ca intotdeauna, de fetita mea. V-am facut pofta? Puteti să comandaţi şi voi dacă vă lăsaţi adresa de e-mail comenzi@origini.com.ro sau la telefon 0728.881.745. Atentie, luni apare lista actualizata de produse, corespunzatoare livrarilor de vinerea viitoare!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply