|

Un + de putere! Bonus: Purely Pampering

Pentru un + de putere, alege noua gamă Dove Men+Care Cool Fresh!

Ai întotdeauna grijă de cei dragi ție, le ești alături și îi susții de fiecare dată când au nevoie. Ești conștient că pentru a îți îndeplini cu succes această misiune trebuie să fii mereu cea mai bună versiune a ta. De aceea, ești mereu în formă, acorzi importanță imaginii tale, ești atent la detalii și îți alegi cu responsabilitate produsele de îngrijire personală. Și pentru că ai norocul să trăiești în era informației și ai mereu acces la noile tendințe și tehnologii reușești ușor să faci cele mai corecte alegeri.

La capitolul produselor de care ai nevoie pentru o îngrijire superioară Dove Men+Care îți vine în ajutor și lansează noua gamă Cool Fresh, ideală în special pentru zilele călduroase. Datorită senzației răcoritoare, te simti fresh și ai parte de doza de prospețime și energie de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.

Gama conține deodorante disponibile în mai multe variante (spray, stick și roll-on) și gelul de duș disponibil atât în varianta de 250 ml, cât și în cea de 400ml.
Datorită tehnologiei MicroMoisture, special creată pentru a răspunde problemelor pielii uscate, gelul de duș Dove Men+Care Cool Fresh te protejează împotriva deshidratării și îți lasă pielea mai sănătoasă și mai puternică.
Antiperspirantele Dove Men+Care Cool Fresh sunt singurele care conțin formula cu ¼ agenți de hidratare ce îți protejează activ pielea subrațului împotriva iritațiilor și îți oferă protecție antiperspirantă eficientă timp de 48 de ore.

Pentru un + de putere, bucură-te de îngrijirea Dove Men+Care!

Descoperă noul gel de duș Dove Purely Pampering Sweet Cream with Peony

Fiecare dimineață poate începe cu un ritual de răsfăț și hidratare de care te vei bucura pe parcursul întregii zile. Dușul este unul dintre acele momente cheie în care îți poți dedica timpul necesar îngrijirii pielii, atât de important pentru a te simți cu adevărat frumoasă. De acum, pentru o experiență feminină și sofisticată, îți poți răsfăța pielea cu noul gel de duș Dove Sweet Cream with Peony.

Noul gel de duș Dove Sweet Cream with Peony are ingrediente pe care pielea ta le iubește. Parfumul floral special cu note de bujori, petale de trandafiri și atingerea răcoritoare de citrice și pepene galben îți alintă simțurile, iar pielea ta va rămâne hidratată și catifelată chiar de la primul duș. În plus, datorită cremei fine cu aromă de vanilie, cocos și piersică, completate de parfumurile sofisticate de patchouli, santal și ambră, te bucuri de o experiență senzorială unică.
Gelul de duș Dove Sweet Cream with Peony face parte din gama Purely Pampering ce are la bază tehnologia Nutrium MoistureTM. Aceasta combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii, având ca rezultat o hidratare în profunzime (Stratum Corneum) care contribuie la refacerea şi la fortifierea barierei de protecţie a pielii. Spuma bogată și cremoasă învăluie pielea într-o senzație de catifelare și răsfăț.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply