|

Cel mai tare la GRATARE …cu CONDIMENTE LICHIDE pentru MARINARE

Grătarul este combinația perfectă dintre distracție și mâncare. Este, totodată, un mod de relaxare și destindere. Fara sa fie nevoie de prea multa pricepere, dar avand aliatul de incredere la indemana, oricine poate gati o carne frageda, savuroasa.

Acum ai asul la tine in maneca pentru ca Vegeta a lansat luna trecuta pe piata romaneasca o gamă speciala de condimente, o inovatie in materie de gatit, unica in tara noastra: Vegeta condimente lichide pentru marinare. Aceste produse marineaza perfect toate tipurile de fripturi (porc, pui, vita, miel sau peste) in doar 30 de minute. Nu e nevoie sa pregatesti carnea cu o seara inainte, totul se intampla pe loc.

Si pentru ca nu tot ce e rapid e si nesanatos, este foarte important de stiut ca marinadele Vegeta au fost testate de catre Institutul American pentru cancer, iar conform rezultatelor cercetării specialiștilor, acestea impiedica formarea compusilor cancerigeni (HCA) cu 92 – 99%. In plus, nu conțin monoglutamat de sodiu (potențiator de gust), coloranti sau conservanți artificiali.

VEGETA se pozitioneaza ca EXPERT în GRILL, avand in portofoliu un total de 7 produse dedicate, împărțite pe 2 categorii.
1. condimente lichide pentru marinare (75 ml), produs unic in Romania:
• Vegeta Grill condiment lichid cu bere pentru marinare
• Vegeta Grill condiment lichid barbeque pentru marinare
• Vegeta Grill condiment lichid picant pentru marinare
• Vegeta condiment lichid universal pentru marinare
• Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare
2. condimente deshidratate:
Vegeta Grill condimente pentru ceafa de porc 20g
Vegeta Grill condimente pentru carne de porc 20g

Un plic de marinada de 75g este suficient pentru 500g carne.
Se agita bine plicul inainte de deschidere, apoi se toarna marinada peste carne sau peste. Trebuie să ai grijă la vasele în care lasi carnea la marinat. Cele mai potrivite recipiente sunt cele din plastic, sticlă sau ceramică. Indiferent de vasul ales, este important și să îl pastrezi acoperit cu folie alimentară, pentru ca aromele să se pătrundă cât mai bine. O altă variantă excelentă mai ales daca esti in aer liber sunt pungile de polietilenă care se închid ermetic.

De ce sa marinezi carnea?
Rolul marinadei este dublu: 1. Fragezeste: datorita ingredientelor ca sarea, otetul, berea si 2. Ofera aroma datorita condimentelor (coriandrul, ghimbirul, boiaua dulce, piperul negru, mustar, chimen, rozmarin), legumelor (ceapa, usturoi, telina, ardei gras, ardei iute, morcov), ierburilor (foile de dafin, frunze de patrunjel, oregano) si uleiului. Datorită marinarii preparatele câștigă un plus de gust, aromă și culoare, devin mai suculente și se gătesc mai rapid. Ideală pentru toate tipurile de carne, marinada este detaliul care face diferența între o mâncare bună și una fantastică, oferind un gust unic oricărui preparat. Mai mult, marinadele au capacitatea de a conserva, așa că un aliment supus acestui proces rezistă mult mai bine.

Gateste liber!

Pe cat de simplu e procesul de marinare cu aceste produse, pe atat de complex este gustul rezultat. „Gateste Liber” este noul slogan al Vegeta, care se potriveste de minune cu gatitul in aer liber, cu atmosfera relaxata de weekend si cu joaca de-a condimentele.

IN CURAND:
CONCURS BUCATARESCU: VEGETA TE DESEMNEAZA CEL MAI TARE LA GRATARE!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply