|

EURO 2016! Top: SAM COOKE nu mai refuza fotbalistii! 27 FOTO senzationale cu cea mai sexy iubita a unui fotbalist englez!

SAM COOKE pare a fi cea mai desteapta “Fata de la pagina 3″ din cotidianul britanic The Sun, ea detinand acest titlu inca din 2011. Conform Egotastic! , SAM COOKE a fost o studenta eminenta care s-a specializat in chimie si biologie . Blonda, cu ochi albastri si incredibili sani naturali, SAM COOKE  (nascuta in 1985, la Manchester) are 1,70 metri inaltime si 50 kg. O alta pasiune a sa este muzica, fiind si o apreciata DJ-ita, care a mixat in cluburi din Egipt, Malaezia si Ibiza. Si, spre deosebire de celelalte fete de la pagina 3,mult timp nu a avut nici o aventura cu fotbalisti …desi propunerile nu au lipsit: “Cand am aparut prima oara in ziare, primeam 8-10 telefoane pe zi …dar le-am ignorat, indiferent de faima celor care ma sunau…”. In Anglia, s-a pariat chiar pe momentul in care SAM COOKE va ceda avansurilor facute de un fotbalist, cota fiind, pe atunci, de 12:1! Mai nou, insa, ea a devenit iubita internationalului englez Chris Smalling, pe care-l vom vedea jucand in seara aceasta, la EURO 2016, contra Rusiei!

Cea mai sexy iubita a unui international francez este…. http://www.bucatarescu.ro/2016/06/cea-mai-sexy-nevasta-de-fotbalist-din-grupa-romaniei-21-foto-de-infarct/

…Iat-o pe incredibila si polivalenta SAM COOKE!

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

1 Response for “EURO 2016! Top: SAM COOKE nu mai refuza fotbalistii! 27 FOTO senzationale cu cea mai sexy iubita a unui fotbalist englez!”

Leave a Reply