|

GATESTE LIBER! Barbeque cu condimente lichide

Vegeta a dat startul la gratare prin inaugurarea
zonei reamenajate de picnic din Parcul Lumea Copiilor

Vegeta a inaugurat duminica, 5 iunie a.c., zona de picnic reamenajata din Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4, printr-un eveniment in care l-a avut alaturi pe Liviu Balint, finalistul Masterchef 2015. Evenimentul a vizat redeschiderea zonei dupa o saptamana in care aceasta a fost inchisa pentru renovare. Lucrarile de reabilitate au avut in vedere toate detaliile de reconditionare, de la gratarele din caramida, pana la pietrisul din jurul acestora. In momentul de fata, 70 de gratare nou-noute, se afla la dispozitia bucurestenilor, gata de testare.

Locuitorii Sectorului 4 se bucura de cea mai mare zona reabilitata de gratare din Bucuresti. Gratarul a devenit in ultimii ani una din traditionalele iesiri de weekend in lunile calduroase, alaturi de familie sau prieteni. Am ales sa dezvoltam acest proiect de reconditionare din Parcul Lumea Copiilor pentru ca ne dorim ca bucurestenii sa aiba parte de relaxare, aer curat si iarba verde chiar in mijlocul orasului. Ne-am dat toata silinta sa reducem la maxim timpul de reabilitare si reconditionare a gratarelor, reusind ca intr-o saptamana sa schimbam fata celei mai mari zone de barbeque din capitala. Ne bucuram ca, incepand de luna aceasta, le putem oferi locuitorilor sectorului 4 conditiile necesare sa se bucure de vremea frumoasa de afara, in jurul gratarului “, a declarat Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania.

Aceasta reconditionare face parte din proiectul de lansare pe piata romaneasca a unui produs unic si inovator – condimentele lichide pentru marinarea carnii. Sub deviza „Gateste Liber”, Liviu Balint, brand ambassador Podravka Romania si finalistul Masterchef editia 2015, a realizat o demonstratie practica de gatit. Scopul a fost acela de a dovedi faptul ca pe cat de simplu e procesul de marinare cu aceste produse, pe atat de complex este gustul rezultat. “Reabilitarea zonei de picnic din Parcul Lumea Copiilor este o initiativa in interesul cetatenilor, care se leaga in acelasi timp de inovatia pe care Vegeta o introduce anul acesta pe piata romaneasca. Pentru mine, gratarul este combinatia perfecta dintre distractie si mancare. Este, totodata, un mod de relaxare si destindere. Duminica aceasta am avut ocazia sa ma joc cu condimentele lichide, inovatia Vegeta din 2016, si am testat alaturi de cei prezenti simplitatea si rapiditatea cu care se pot obtine rezultate delicioase. Fara sa fie nevoie de prea multa pricepere, dar avand aliatul de incredere la indemana, am putut gati si savura o carne frageda, aromata. Ii invit vara aceasta pe toti bucurestenii sa se bucure de gratare, voie buna si iarba verde”, a declarat Liviu Balint, brand ambassador Podravka Romania.
Accesul la zona de picnic este liber si gratuit, iar incepand cu luna iunie si ca urmare a reconditionarii gratarelor de catre Vegeta, aceasta poate redeveni una dintre cele mai frecventate zone din Parcul Lumea Copiilor, mai ales in weekend-uri. Zona pentru barbeque din Parcul Lumea Copiilor a fost initial amenajata in 2009, avand amplasate pe langa gratare si foişoare de lemn in care se poate servi masa

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply