|

MIEREA de la ORIGINI si alte produse naturale pentru inceputul scolii

…A inceput scoala! Pe langa multe altele, asta inseamna si ca trebuie sa-i pregatesc fiicei mele, care a inceput clasa a cincea, un mic dejun delicios si consistent, apoi sa-i asigur si un pachetel bun, cu care sa traverseze cele cinci-sase ore de curs din fiecare zi. Si cum sa fac asta mai bine decat apeland, ca de obicei, la produsele naturale de la Origini, livrate direct din Ferma lui Tane?
Intrebarea e una pur retorica, bunatatile din cosul saptamanal de la Origini au intrat deja, in chip fericit, in rutina noastra alimentara, asa ca ma straduiesc sa-i ofer copilului tot ce e mai bun.
In primul rand, fiindca acum are nevoie de multa energie, i-am luat un borcan mare de MIERE naturala, realizata din flora spontana si ambalata artizanal la Ferma lui Tane. Nu uit de laptele pentru dimineata, asa ca iau si o sticla, dar aleg, de data asta, LAPTELE gras de CAPRA. Pentru sandvisurile din pachetelul zilnic, aleg CASCAVAL proaspat de vaca, precum si fai moasa CASCAVEA de Talea. Nu uit nici de BRANZA de BURDUF, ambalata in scoarta de brad, nici de URDA cu marar. De asemenea, voi alterna sandvisurile cu PIEPT COPT de porc cu cele cu mUSCHI BFILE dar si – noutate! – vom incerca si varianta cu CARNE USCATA de MISTRET.
Continuam si cura de lactate ORIGINI, pe langa SMANTANA DULCE, alegand IAURTUL de BAUT, CHEFIRUL din lapte de vaca si LAPTELE BATUT, fara a ignora nici IAURTUL de vaca, in ambele variante, inclusiv in cea degresata.

Pentru a putea obtine atatea delicii, trebuie sa apelati, ca si mine, la un mecanism saptamanal de comanda foarte simplu. Vi-l detaliez: lunea aceasta, cu patru zile in urma, am primit din nou lista de produse naturale de la Origini (https://www.facebook.com/originiprodusenaturale/?fref=ts ). In fiecare prima zi a săptămânii ei, trimit lista cu produse pe care le pot pregăti pentru săptămâna respectiva şi livra de la fermele lor din judeţul Prahova. Miercuri, dupa-amiaza, pe la 15.00-16.00, mi-am plasat comanda, astfel incat azi, vineri dimineata, am primit acasă, direct din fermă, o alta serie de produse naturale, produse artizanal.
Fiindca am inregistrat o comanda mai mare de 70 de lei (respectiv 148 lei), nici de data asta nu am platit transportul. (Aveam, insa, si optiunea de a merge la magazinul ORIGINI din Piaţa Rosetti.)
O parte dintre produse au fost imortalizate, cu telefonul mobil, de fetita mea, principalul beneficiar al bunatatilor. V-am facut pofta? Puteti să comandaţi şi voi dacă vă lăsaţi adresa de e-mail comenzi@origini.com.ro sau la telefon 0728.881.745. Atentie, luni apare lista actualizata de produse, corespunzatoare livrarilor de vinerea viitoare!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply