|

DIMINEATA frumoasa la ORIGINI/ A sosit COSUL cu PRODUSE direct din ferma

DIMINEATA aceasta a fost una frumoasa, insorita. Si mai mult m-a inveselit COSUL cu PRODUSE aduse direct de la FERMA lui TANE de catre prietenii mei de la ORIGINI, ale caror produse le aleg fiindca stiu ca sunt naturale, provenind de la animale hranite cu iarba pe pasunile montane de la Plaiul Talii, pe langa Breaza. De asemenea, produsele respecta retetele traditionale si nu folosesc conservanti sau potentiatori de gust (faimoasele E-uri), conservarea fiind facuta prin uscare si expunere la fum, iar pentru gust folosindu-se doar condimente naturale si sare de mare.

Pentru acest sfarsit de saptamana dar si pentru pachetelul de scoala al fetitei mele saptamana viitoare, am comandat produsele noastre favorite. Dintre lactate, am vrut in primul rand doua sticle de LAPTE DE VACA, indispensabil pentru mic-dejunul lui Lali, care a facut o adevarata dependenta pentru caimacul gros pe care acesta il face in cana. Apoi, am facut o selectie de: IAURT de vaca si de capra, SANA, CHEFIR de vaca, LAPTE PRINS si LAPTE BATUT (care-mi aduc aminte de propria copilarie) si, deloc in ultimul rand, doua sticlute de IAURT de BAUT. Nu putea lipsi nici SMANTANA si nici URDA, in mai multe variante: simpla, de vaca cu marar, de capra cu marar. Mi-am luat si BRANZA DE VACi, dar si o CASCAVEA de Talea si o bucata frumoasa de CASCAVAL PROASPAT de vaca. Apoi, cateva afumaturi: MUSCHI FILE de porc, SUNCA Plaiul Talii feliat si PIEPT COPT de rata. Numai bunatati! …Aaaa, era sa uit de senzationala BRANZA de BURDUF in coaja de brad!

…Pentru a putea obtine si voi atatea delicii, trebuie sa apelati, ca si mine, la un mecanism saptamanal de comanda foarte simplu. Vi-l detaliez: lunea aceasta, cu patru zile in urma, am primit din nou lista de produse naturale de la Origini (https://www.facebook.com/originiprodusenaturale/?fref=ts ). In fiecare prima zi a săptămânii ei, trimit lista cu produse pe care le pot pregăti pentru săptămâna respectiva şi livra de la fermele lor din judeţul Prahova. Miercuri, dupa-amiaza, pe la 15.00-16.00, mi-am plasat comanda, astfel incat azi, vineri dimineata, am primit acasă, direct din fermă, o alta serie de produse naturale, produse artizanal.
Fiindca am inregistrat o comanda mai mare de 70 de lei (respectiv 148 lei), nici de data asta nu am platit transportul. (Aveam, insa, si optiunea de a merge la magazinul ORIGINI din Piaţa Rosetti.)

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply