|

MONA Lisa, FEMEIA din spatele torturilor lui MIHAI COFETARUL

Saptamana trecuta, va povesteam despre misteriosul cofetar care a pus pe picioare proiectul de succes MONA LISA, laboratorul care scoate pe piata cele mai bune si mai inventive torturi din Bucuresti.
Cum spuneam, printr-o cunostinta comuna, am reusit sa il intalnesc pe Mihai Cofetarul si sa fiu acceptat in interiorul laboratorului din zona Colentina-Voluntari, locul unde sunt create faimoasele torturi “de creatie”. Ajuns in laborator, m-am lamurit de cat adevar este in zicala “In spatele unui barbat de succes se afla intotdeauna o femeie”! Un barbat pedant, meticulos, riguros …dublat de o femeie cu o fantastica putere de munca, talentata si pasionata de provocari profesionale. Pe Mihai Cofetarul il leaga un parteneriat strategic de sotia sa Mona (“Mona Lisa” isi gaseste astfel explicatia!), o femeie scolita in Canada in arta decorarii torturilor sofisticate. Doamna Mona participa, de altfel, si acum la tot felul de seminarii de specialitate si workshop-uri in Europa si in tara, fiind la curent cu toate noutatile in domeniu. Rezultatul este ca, practic, la Cofetaria-Laborator Mona Lisa poti sa comanzi, de pe o zi pe alta, cam orice tort doresti (…sau visezi!). Nu e vorba doar de papusi Barbie sau printese inconjurate de trandafirasi de martipan lucrati manual ! (Nu ca asta nu ar fi un cadou minunat pentru o fetita mofturoasa!) Dar.. vrei cumva o Sagrada Familia in miniatura? Peste 24 de ore o vei avea. Ai un prieten automobilist si vrei sa-i daruiesti un tort in forma de Ferrari? Ei bine, va fi gata la timp, maine.
Important e ca Mona & Mihai Cofetarul nu lucreaza doar torturi migaloase, cu zeci de detalii savuroase, candy bar-uri de efect sau un interesant asortiment de prajiturele. Impreuna cu echipa lor, deja bine sudata, ei pot onora si comenzi mari, pentru evenimente de proportii. Sambata trecuta, bunaoara, Mihai a livrat, pentru o ceremonie grandioasa, un tort enorm, care, o data asamblat la locul faptei, cantarea peste 75 kg!!!
…Eu nu ma arunc, insa, la astfel de cantitati, ci sunt, mai degraba pasionat sa degust mereu noi game de arome si noi combinatii de ingrediente, refacand, daca se poate, gloria marilor torturi de altadata (,,,asa cam cum le faceau bunica si mama mea). De aceea, abia astept prima lansare a noii colectii de torturi de la Mona Lisa! E un zvon care sper sa se confirme cat mai curand!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply