|

Daruieste FRUMUSETE cu seturile cadou DOVE!

DESCOPERĂ SETURILE CADOU DOVE ȘI DĂRUIEȘTE FRUMUSEȚE!

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture

Dove Oxygen Moisture. Hidratare și până la 95% mai mult volum*
Șamponul, balsamul și masca Dove Oxygen Moisture au formule lejere care oferă un plus de hidratare fără a încarca părul. Gama beneficiază de tehnologia de ultimă generație Oxyfusion.
Ingredientele emoliente obișnuite sunt hidrofobe (nu iubesc apa) și se depozitează pe suprafața firului de păr,în timp ce ingredientele infuzate cu oxigen din gama Oxygen Moisture sunt solubile în apă și nu se depun pe suprafața firului de păr. Astfel, părul se bucură în același timp de hidratare în profunzime, dar și de elasticitate și volum.
Se recomandă utilizarea Dove Oxygen Moisture ca parte a unui ritual format din trei etape (curățare, hrănire și tratament) pentru o îngrijire completă a părului fin și drept.
*utilizare șampon și balsam vs păr cu sebum, fără volum
Setul conține: șampon, balsam, mască și o cutie premium cadou.

Preț recomandat: 56.74 lei

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment
Dove Regenerate Nourishment. Un păr perfect hrănit și 100% regenerare*
Gama Dove Regenerate Nourishment conține un extract cu alge roșii și un complex nutritiv cu cheratină ce ajută la refacerea conținutului de substanțe nutritive și repararea structurii interne a firelor de păr deteriorate. Părul devine mătăsos, puternic* și cu aspect sănătos, ca și cum nu ar fi fost degradat.
Algele roșii, o minune naturală cu o rezistență extraordinară, au evoluat pentru a face față stresului extrem generat de habitatul lor natural, de-a lungul a milioane de ani. Celulele algelor roșii sunt bogate în polizaharide, cunoscute pentru proprietățile lor de retenție a umezelii și capacitatea de a ajuta proteinele să-și mențină structura.
Se recomandă utilizarea Dove Regenerate Nourishment ca parte a unui ritual format din trei etape (curățare, hrănire și tratament) pentru o îngrijire completă a părului degradat.
* rezistență la rupere folosind șampon + balsam + serum vs. șampon fără balsam
Setul conține: șampon, balsam, serum și o cutie premium cadou.
Preț recomandat: 56.74 lei

Dove DermaSpa Goodness³

Dove DermaSpa Goodness³. Îngrijire bazătă pe expertiză dermatologică și experiență spa multi-senzorială.
Dove DermaSpa Goodness3 combină uleiurile prețioase cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care actionează chiar în interiorul celulelor pielii*, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formulele cremelor Dove DermaSpa pentru o textură a pielii catifelată, luminoasă și cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos și mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant și măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie și frangipani.

*din stratum corneum

Setul conține: loțiune de corp, cremă de maini și o cutie premium cadou.
Preț recomandat: 30.03 lei

Dove DermaSpa Cashmere Comfort

Dove DermaSpa Cashmere Comfort. Îngrijire bazată pe expertiză dermatologică și experiență spa multi-senzorială.
Îmbogățită cu Cell-Moisturisers™, noua gamă de produse de îngrijire personală Dove DermaSpa Cashmere Comfort oferă mai mult decât hidratare. Tehnologia Cell-Moisturisers™, derivată din produsele pentru îngrijirea tenului, împreună cu ingrediente active-cheie acționează la nivel celular, hidratând și întărind bariera de protecție a pielii.
Loțiunea de corp Cashmere Comfort îți oferă cea mai bună îngrijire posibilă de la Dove, conferind pielii uscate nu doar un efect hidratant ci și un adevărat răsfăț regenerant. Textura bogată permite cremei să pătrundă rapid în piele, pentru o experiență de răsfăț deplin.
Crema de mâini Cashmere Comfort oferă mâinilor tale îngrijire completă – ușor de aplicat pentru mâini fine și frumoase și cuticule îngrijite. Formula ei bogată, cu efect reconfortant de durată, este ușor absorbită și ideală pentru tratarea pielii uscate.
Setul contine: loțiune de corp, cremă de mâini și o cutie premium cadou.
Preț recomandat: 30.03 lei
Dove Original Complete Collection
Datorită gelului de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing pielea este mai fină și mai catifelată chiar dupa primul duș. Gelul de duș are la bază formula revolutionară cu Nutrium MoistureTM care combină agenți de curățare delicați cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii.

Formula cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Săpunul-cremă Dove Beauty Cream cu formula delicată și pH-ul neutru, curață delicat pielea și menține bariera naturală de protecție a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratarii. Săpunul Dove este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă, care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față.

Antiperspirantul spray Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului și oferă protecție antiperspirantă eficientă timp de 48 de ore. Pentru o piele a subrațului mai frumoasă și mai catifelată în doar 3 zile, alege Dove!

Șamponul Dove Intensive Repair ce conține Nutri-Keratîn Actives este special creat pentru părul degradat. Actionează imediat pentru a repara suprafața acestuia și îl hrănește în profunzime pentru a ajuta la refacerea zonelor degradate pe termen lung. Hrănire în profunzime, zi după zi, pentru un păr mai puternic și mai frumos, ce radiază de sănătate!
Setul conține: gel de duș, lapte de corp, săpun-cremă, antiperspirant spray, șampon și o geantă de cosmetice cadou.
Preț recomandat: 56.76 lei
Dove Oil Care Complete Collection
Conceput special pentru pielea uscată, gelul de duș Dove Nourishing Care & Oil cu ulei de argan din Maroc hrănește pielea în profunzime lăsând-o mai fină și mai catifelată, chiar după primul duș. În plus, pielea este învăluită în parfumul oferit de notele orientale.
Antiperspirantul spray Dove Silk Dry cu 1/4 cremă hidratantă și vitamina E oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijește pielea subrațului, lăsând-o catifelată.

Cu 1/4 cremă hidratantă și ulei de argan din Maroc, săpunul-cremă Dove Cream Oil curăță delicat, îngrijește pielea și o protejează împotriva deshidratării, lăsând-o fină și catifelată.

Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt special create pentru părul uscat, cu fire rebele. Având la bază complexul Nutri-Oils, un amestec unic cu ulei de migdale și nucă de cocos, gama hrănește în profunzime părul uscat și îmblânzește firele rebele cu până la 100%.

Setul conține: gel de duș, șampon, balsam, săpun-cremă, antiperspirant spray și o geantă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 56.75 lei
Dove Original Essential Collection
Datorită gelului de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing pielea este mai fină și mai catifelată chiar dupa primul duș. Gelul de duș are la bază formula revolutionară cu Nutrium MoistureTM care combină agenți de curățare delicați cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii.

Formula cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Dove este singurul antiperspirant cu ¼ cremă hidratantă, care lasă pielea subrațului vizibil mai fină și catifelată. Antiperspirantul stick Dove Original are o acțiune intensă și îndelungată de prevenire a transpirației datorită formei solide. În plus, ingredientele emoliente îngrijesc delicat pielea subrațului.

Setul conține: gel de duș, lapte de corp, antiperspirant stick și o geantă pentru cosmetice cadou
Preț recomandat: 48.88 lei
Dove Pistachio Collection
Gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia cu extract de fistic și parfum fin de magnolie răsfața pielea, învăluind-o într-o spumă cremoasă. Formula cu Nutrium MoistureTM, ce combină agenți delicați de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii, îngrijește și hidratează pielea în profunzime, chiar în timpul dușului.

Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține extract de fistic și parfum fin de magnolie. Formula inovatoare cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum).

Dove Invisible Dry cu 1/4 cremă hidratantă și vitamina E este primul antiperspirant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori. Descoperă bucuria de a purta culorile care îți scot în evidență frumusețea naturală!

Setul conține: gel de duș, lapte de corp, antiperspirant spray și o geantă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 48.88 lei

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply