|

#Selfieless – o CAMPANIE de fapte bune cu IULIANA TUDOR


Iuliana Tudor
, gazda emisiunii “O data-n viata” de la TVR, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana a lansat Campania #Selfieless, care indeamna fiecare roman la fapte bune. Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii. Si tot asa se va crea un lant al faptelor bune pe care il poate dezvolta fiecare. Cu cat vom fi mai multi, cu atat faptele bune se vor inmulti!

“Uneori, un gest cât de mic poate să însemne totul pentru altcineva aflat în nevoie. Este motivul pentru care m-am alăturat campaniei #selfieless și am dăruit o masă unei persoane fără locuință. În cadrul acestei campanii care se deruleaza deja în întreaga Europă, Canon România susține la nivel local Banca de Alimente – Crucea Rosie Romana. Va chem sa ne reamintim cât e de important să ne întoarcem privirea către ceilalți și să facem lumea mai bună prin gesturi mici, dar din suflet: sa daruiti o masa, sa donati sange, sa ajutati un prieten la nevoie, sa oferiți o imbratisare, sa oferiți o jucarie unui copil si cate altele..
Îi provoc pe Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu sa facă o fapta buna și să intre în campania #selfieless.
Fiecare va provoca la randul sau alti 3 prieteni si tot asa lanțul Faptelor bune va creste prin fiecare dintre noi!”, declara vedeta TVR1.

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply