CONCURS: Castiga 3 COSURI cu produse VEGETA! Acum, Craciunul e mult mai aproape!
Bucură-te de mâncarea ta preferată…în familie!
Cinele în familie sunt cea mai plăcută modalitate de relaxare după o zi grea, așa că nu renunțați la obiceiul de a-i reuni pe cei dragi la masă. Vă vor ajuta să vă deconectați mental de muncă, stres și toate problemele de peste zi. Cel mai important însă, se vor consolida unitatea familiei și sentimentul de apartenență, prin interacțiunea produsă în timpul meselor. O simplă cină poate înlesni comunicarea și îmbunătăți relațiile dintre membrii familiei, care vor ajunge să se cunoască mult mai bine.
Chiar dacă acum, timpul este din ce în ce mai puţin răbdător, iar masa este, de cele mai multe ori, pe fugă, românii încă preferă mâncatul în compania cuiva. Vegeta susţine întâlnirile membrilor familiei în jurul mesei, punându-ți la dispoziţie produse care scurtează timpul pentru gătit, dar care favorizează timpul de consum.
Pentru un gust mai intens, folosiți Vegeta Gust de Găină, bază de mâncare care îmbină cu delicatețe prospețimea cărnii de găină cu amestecul unic de legume și condimente. Vegeta Gust de Găina va da savoare și originalitate supelor, tocănițelor, fripturilor, mâncărurilor din legume, sosurilor – tuturor felurilor de mâncare care conțin carne de pui, găina, rață sau curcan. Astfel, mâncarea va avea un gust proaspăt și unic, de neuitat pentru cei dragi.
Împreună cu VEGETA ți-am pregătit un CONCURS cu multă savoare: 3 coșuri cu produse pentru gătit.
În perioada 29 noiembrie – 10 decembrie te invit să:
dai like paginii de Facebook Podravka România
să răspunzi la întrebarea “Care este felul de mâncare preferat al întregii familii?”
Poti trimite raspunsul tau la office@bucatarescu.ro.
Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul randaom.org și vor fi anunțați pe pagina de Facebook.
Important: doar participanții care respectă toate condițiile regulamentului vor fi înscriși în concurs.
Mult succes!
PREMII CONCURS:
• 1 coş mare (premiul 1) – 26 produse Vegeta: 2xVegeta Gust de Găină 200 g, 3xVegeta Borş original 20g, 3xVegeta Borş cu legume 75 g, 3xVegeta Borş cu smântână 40g, 3xVegeta Borş cu verdeţuri 70g, 2xVegeta Naturella 75g, Vegeta 75g, Vegeta Condimente pentru Pui auriu 20g, Vegeta Condimente pentru Cartofi 20g, Vegeta Condimente pentru peste 20g, Vegeta Condimente pentru carne de Porc 20g, Vegeta condiment lichid universal pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid picant pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid barbeque pentru marinare 75g
• 2 coşuri a câte 15 produse Vegeta (premiile 2 şi 3) – 2xVegeta Gust de Găină 200 g, 2xVegeta Borş original 20g, 2xVegeta Borş cu legume 75 g, 2xVegeta Borş cu smântână 40g, 2xVegeta Borş cu verdeţuri 70g, Vegeta Naturella 75g, Vegeta 75g, Vegeta condiment lichid universal pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare 75g.
CONCURS promovat pe BestConcurs.ro
MIHAI BAICU: Salata de boeuf.
BUCATARESCU suplimenteaza PREMIILE, oferind si 5 MENTIUNI, constand fiecare in cate o CARTE de BUCATE cu AUTOGRAF!
WILHELM VELTER: Felul de mancare al familiei este salata de boeuf!
RADU MACINICI: Ciorba de burta cu ardei iute.
MIHAELA PRICOPE: Mancarea preferata in familia mea este mamaliga cu smantana si sarmaluțe in foi de varza!
CONSTANTA TONEL: Noi mancam cu mare placere budinci de legume cu branza facute la cuptor.
CRISTINA POPESCU: Felul preferat al intregii familii este: supa cu galuste, piureul cu friptura de porc si ursi din branza si mamaliga.
MANUELA GAVRILAS: Tochitura moldoveneasca asa cum o facea mama acasa.
MONICA IFRIM: Ciorba de pui este felul preferat al intregii familii.
LIVIU STANCULESCU: Ardei umpluti de post cu orez brun si ciuperci, ca tot suntem in post, nu?
ADRIANA IFRIM: Ciorba este felul preferat al intregii familii.
MARIANA DUNGACIU: Bulz, bulz, bulz!
GABRIELA UNGUREANU: Mancarea preferata a familiei sunt sarmalele!
IOANA UNGUREANU: Mancarea preferata a familiei este friptura de porc!
DRAGU UNGUREANU: Friptura la cuptor.
DUMITRU UNGUREANU: Chiftelute!
ION OPREA: Mancarurile preferate – sarmale,ciorba de burta.
NICU STOENESCU: Jumari cu ceapa, sorici, pomana porcului.
ADRIANA LAUTARESCU: Sarmale.
DANIEL LAUTARESCU: Ciorba de burta.
AURORA DAN: Felul preferat de intreaga familie sunt sarmalele cu mamaliguta.
SILVIA ISPAS: Supa cu taitei de casa.
ELENA TEODORA UNGUREANU: Indrăgite de întreaga familie sunt sarmalele.
CATALIN MIHAI JAPITA: Musaca…. sa fie cu de toate, iar carnea de porc!
RAZVAN DOBRESCU: Brasovence cu sos (clatite cu carne si ciuperci).
MIHAELA TANASE: Ciorba de perisoare cu smantana!
OCTAVIAN DUTA: Ciorbita cu pui si legume multe multe si un strop de Vegeta.
RADU CRACIUNESCU: Carnaciori de casa cu muraturi si mamaliguta!
MARINA CARMEN CONSTANTIN: Cu totii din familie adoram sarmalutele!
MARIUS CRISTIAN NICULESCU: Felul preferat al familiei mele este salata de boeuf.
ALINA ELENA BUTOI: Felul de mancare preferat al intregii familii este tochitura cu mamaliguta.
MARIA IZABELA NICOLAE: Tocanita de cartofi cu carne.
STEFANIA LOVIN: Ciorba de fasole cu afumatura.
MAINE, ultima zi de concurs! 3 COSURI cu daruri de la VEGETA si 5 CARTI de bucate cu autograf va asteapta!
CRISTIANA IOVITU: Lasagna cu sos de rosii si parmezan ras.
EMILIA DACIANA DUDAS: Felul de mancare preferat este pui cu cartofi la cuptor.
VASILE FOTACHE: Ceafa de porc cu un munte de cartofi prajiti alaturi.
MIOARA CODRESCU: Supa cu taitei de casa si pulpe de pui la cuptor.
NICOLETA IONESCU: Ciorba de potroace, piftie si musaca de vinete.
GABRIELA MUSAT: Fasole cu ciolan afumat si muraturi de casa.
NOEMI MAILAT: Gulas de vitel.
PAUL RAHOVAN: Lasagna cu mult parmezan ras deasupra.
SELENA BACIU: Sarmalute din piept de gasca in foi de vita.
DAN DAN: …..”meniul zilei” sau cea mai reusita mancare,ciorba de fasole pastaie (verde) servita dimineata, la amiaza si seara,dar cunosc cazuri cand nu se mai spala oala de la prima recolta pana la ultima…….
PETRONELA AVADANII: Carnati de porc si vita sau oaie cu varza murata.
NELU CRAIOVEANU: Mancare de pui cu felii de gutuie si sos de rosii.
DORINA AMARIE: Sarmale.
MALINA GRIGORAS: Ciorba de perisoare din carne de curcan.
CARMEN BALINT: Mancarica de pui cu vinete.
SIMONA IVANUS: Parjoale.