|

Gatesc cu VEGETA (3)! Savurosul BORS cu LEGUME aditivat cu FASOLE

BUCATARESCU a lansat, in colaborare cu VEGETA, un nou serial gastronomic in cautarea gustului de altadata.
Surprizele culinare continua…Daca, luni, am reinterpretat clasicul bors cu verdeturi, adaugand oua de prepelita, paste de orez si sos de soia, iar miercuri, inainte de 1 Decembrie,am incercat sa readuc in oala de ciorba specificul national, reinterpretand clasicul bors cu smantana, si adaugand, la final, apetisante rondele de… caltabos, acum putem incerca si ceva cu savurosul Vegeta Bors cu Legume. Este un produs ideal pentru asezonarea ciorbelor si supelor, continand ceapa, morcov si telina deshidratate, precum si frunzuilite uscate de patrunjel si leusteam, care dau acea aroma specifica bucatelor de altadata facute azi. Ca de obicei in cazul produselor Vegeta, e suficient sa adaugi, spre sfarsitul prepararii supei, doar o lingura (circa 10 gr) din acest mix la un litru de apa pentru a obtine acel gust deosebit “ca pe vremea bunicii”. Numai ca Bucatarescu, care are propria gradina de legume la tara si le pastreaza, peste iarna, congelate in lada frigorifica, a simtit nevoia sa dea o tusa personala acestui borsulet savuros si a adaugat o punguta de fasole alba mare, boabele fiind culese, prin iulie-august, exact cand incepea momentul uscarii pastailor. Iar combinatia de Vegeta Bors cu Legume si fasole alba de gradina a functionat perfect, nuantand minunat gustul final al ciorbei de casa.
Pofta buna la pranz si nu ezitati sa experimentati in bucatarie! Vegeta va va ajuta de fiecare data!
…Si, ca acest indemn sa nu ramana doar la stadiul pur declarativ, ajutat de Vegeta, Bucatarescu va provoaca la CONCURS! Pana pe 10 decembrie inclusiv aveti sansa de a castiga unul din cele 3 COSURI cu daruri de Craciun de la Vegeta, dand like paginii de Facebook si raspunzand unei singure intrebari! DETALII AICI: http://www.bucatarescu.ro/2016/12/concurs-castiga-3-cosuri-cu-produse-vegeta-acum-craciunul-e-mult-mai-aproape/

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply