|

Gatesc cu VEGETA (4): BORS cu Smantana si… PORUMB de gradina

BUCATARESCU a lansat, in colaborare cu VEGETA, un nou serial gastronomic in cautarea gustului de altadata.
Surprizele culinare continua… Lunea trecuta, am reinterpretat clasicul bors cu verdeturi, adaugand oua de prepelita, paste de orez si sos de soia, iar miercuri, inainte de 1 Decembrie,am incercat sa readuc in oala de ciorba specificul national, reinterpretand clasicul bors cu smantana, si adaugand, la final, apetisante rondele de… caltabos, iar alaltaieri am aditivat Borsul cu Legume cu fasole alba de gradina.
Azi, e momentul sa schimb ingredientul care va da culoare si gust in oala, folosinu-ma bineinteles de versatilitatea unui produs Vegeta – Bors cu Smantana. Mai intai, fac baza supei, din legumele mele de gradina, pastrate in congelator si in frigider – ceapa, usturoi, morcov, pastarnac, o mana de boabe de mazare. Nu mai pun si telina, fiindca o gasesc deshidratata in plicul de Bors Vegeta. Mai adaug si o mana de boabe de porumb dulce, tot de gradina, dintr-o punga congelata la inceputul lui august, continand stiuleti mici dar provenind de pe un teren pe care nu pun absolut deloc ingrasaminte chimice, pesticide sau ierbicide. Apoi, asezonez cu o lingura (10 gr) de Vegeta Bors cu Smantana, mai dau intr-un clocot si…gata! Nu trebuie sa mai fac nimic! Pun in boluri si pot servi! Pofta buna, tuturor… impreuna cu Vegeta!
Simplu dar incredibil de gustos!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply