|

EVA, secrete in bucatarie (5)/ HERINGUL la putere: Salata CURCUBEU!

Bucatarescu si Podravka continua serialul in bucatarie,explorand lumea fascinanta a Mediteranei si Adriaticii prin intermediul savuroaselor conserve de peste EVA, o veritabila comoara de sanatate si arome.
De aceasta data, fiind prins in mijlocul unui program foarte aglomerat (am mult de scris, lucrez in paralel la doua programe editoriale complexe, maine apare prima carte pe piata!), sunt silit sa improvizez ceva pe fuga dar ceva care sa placa intregii familii. Si de aceasta data, EVA imi sare in ajutor! Folosesc o conserva EVA Hering in ulei vegetal, pentru a incununa o minunata “Salata Curcubeu”, cu baza din cartofi fierti, in care am pus tot ce aveam bun la indemana: mazare,porumb dulce, ceapa rosie, praz, o andiva, ciupercute, oua de prepelita fierte, felioare de castraveti murati, masline, rosii cherry, …ba chiar si cuburi de mamaliguta cu ciuperci. Ca dressing, am amestecat uleiul din conserva cu iaurt, mustar cu miere si crema de hrean cu sfecla rosie!
A iesit ceva incredibil de savuros!
Multumesc, EVA, pentru inspiratie! Ma ajuti si data viitoare?

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply