|

Retrospectiva 2016! PLAYBOY MANSION vanduta! BUCATARESCU – ANDREEA MANTEA – HUGH HEFNER, legaturi primejdioase! 21 FOTO in exclusivitate!

PLAYBOY MANSION vanduta! Tranzactia anului 2016! BUCATARESCU -ANDREEA MANTEA – HUGH HEFNER, legaturi primejdioase! 21 FOTO in exclusivitate!

…Tranzactia imobiliara a anului 2016 a fost vanzarea resedintei fondatorului PLAYBOY, legendarul Hugh Hefner. The Playboy Mansion este situata in Beverly Hills si a fost cumparata pentru 100 milioane $ de un om de afaceri, Darren Metropoulos, insa Hefner (90 ani) a primit dreptul sa ramana in casa pana la moartea sa (cand va fi inhumat alaturi de Marilyn Monroe!!!).
Mansion-ul e faimoasa pentru petrecerile date de Hef in anii ’70-’80, cu sute de Iepurasi si vedete Playboy, actori, muzicieni si sportivi. Primul roman invitat aici a fost Ilie Nastase, la putin timp dupa ce Hef a cumparat casa in 1971. Seful Playboy Romania, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu a fost invitat in iunie 2000, reintalnindu-se cu Hugh Hefner la Barcelona in 2006, la aniversarea de 80 de ani a acestuia. Andreea Mantea, care a aparut si pe coperta cartii lui Boerescu “Istoria erotica a micului dejun”, a fost trimisa de acesta sa pozeze la Mansion in 2008, pentru Calendarul Oficial Playboy…


DETALII…aici:http://www.bucatarescu.ro/2015/12/confesiunile-unui-bucatar-pervers-amintiri-de-la-playboy-si-nu-numai/

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply