|

CLAUDIA COZMA Ghilencea de la CHEFI LA CUTITE/ Integrala nudurilor: 25 FOTO + INTERVIU in exclusivitate!

CLAUDIA COZMA Ghilencea de la CHEFI LA CUTITE/ Integrala nudurilor: 25 FOTO realizate pentru Bucatarescu.ro de artistii fotografi Cristi Buga si Radu C. Munteanu.
(c) Bucatarescu 2011-2017 (courtesy of Cristi Buga). Pot fi reproduse 2 imagini, dar numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.
(c) Bucatarescu 2010-2017 (courtesy of Radu C.Munteanu). Pot fi reproduse 2 imagini, dar numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.
Claudia ne-a răspuns şi la câteva întrebări:
Bucatarescu: Ce făceai în România înainte de a pleca în străinătate?
Claudia: Pe la 18 ani, chiar înainte de a-mi lua inima în dinţi şi de a zbura pe alte plaiuri, lucram ca model. Am prezentat chiar şi pentru Botezatu… Iar când nu eram model, lucram ca şi croitoreasă…
-Ai renunţat la România… De ce?
-Speram la o viaţă mai bună, iar eu, de felul meu, sunt o fire care nu fuge de aventură. Aşa că, aveam vreo 18 ani şi am plecat în Germania. Acolo aveam grijă de casa cuiva, lucram ca menajeră. După câteva luni, mi-am luat inima în dinţi, din nou, şi am plecat în Italia unde am lucrat ca barman. Acum ştiu să fac nişte cocktail-uri senzaţionale şi cred că pot impresiona orice b=ărbat cu ce i-aş prepare în pahar (râde). După Italia am plecat în Olanda, locul unde l-am cunoscut pe actualul meu iubit.
-Cum l-ai cunoscut?
-Am dat, la propriu, cu coşul de cumpărături peste el. Se spărsese şi o sticlă, l-am pătat din cap până în picioare. Am intrat în vorbă, am aflat că e englez şi, peste mai puţin de o lună, am luat avionul spre Anglia, la el. Ne-am mutat împreună imediat, în apartamentul lui din Leicester, şi, timp de patru ani, până acum, nu am stat despărţiţi nici măcar o săptămână. În toată această perioadă am lucrat într-un restaurant din oraş ca manager.
-Ţii regim?
-Nu, mănânc absolut tot ce poftesc. De fapt, sunt o pofticioasă. Nu mănânc mult, dar îmi place să gust din toate câte puţin…. Şi evit mâncărurile foarte grase. Mai puţin de Crăciun, mai exact, acest Crăciun, pentru că sunt nerăbdătoare să mă înfrupt din pomana porcului…
-Ce preferinţe culinare ai?
-Ca să fiu sinceră, nu mă omor cu bucătaria românească. În schimb, ador specialităţile chinezeşti, indiene sau mediteraneene. Cu condiţia să fie extrem de picante… Cu cât e mai iute mâncarea, pentru mine e mai bună.
-Ştii să găteşti?
-Fără modestie, cred că mă pot compara cu orice bucătar-şef de prin Bucureşti. Bucătăria este, pentru mine, un templu. Cred că, cel puţin în ultimii cinci-şase ani, nu am gătit un fel de mâncare de mai mult de zece ori, iar de gătit o fac zilnic. Cel mai frumos cadou a fost o carte de reţete, erau peste 500 şi le-am preparat pe toate într-un an…
-Ce îţi place să prepari?
-Sunt o adevărată specialistă când vine vorba de fructe de mare şi peşte…. Cred că sunt cel puţin 100 de feluri în care le prepar.
-Ai gătit pentru vreun bărbat?
-Întotdeauna gătesc cu mai mare bucurie când o fac pentru cineva pe care iubesc. Iubitul meu cred că a fost încântat că, timp de patru ani, i-am gătit zi de zi…. I-am făcut şi mâncare tradiţională românească, dar l-am răsfăţat cu mâncarea mediteraneană, în special cea italienească. Ştii, englezii nu prea înţeleg bucătăria…
-Ţi-a gătit vreun bărbat?
-Da, dar nu pot să spun că au fost experienţe prea fericite… După cum spuneam, englezii au o mâncare înfiorătoare… Grasă şi grea. Dacă doar mâncarea ar fi un instrument al seducţiei, englezii ar muri virgini…
-Ai vreo fantezie care implică bărbaţii şi mâncarea?
-Categoric! Şi, din păcate, încă nu mi-am îndeplinit-o! Dar o voi face! Vreau să-mi aştept iubitul, goală, plină de fructe pe corp… Iar el să mă ”dezbrace”, să mănânce ce am pe mine, iar apoui să facem dragoste…
-Dacă mâine ar fi sfârşitul lumii, ce ţi-ai comanda de mâncare?
-Ufff… Greu de ales… Cred că aş opta pentru o supă de gructe de mare, penne arabica şi o salată de avocado… Iar ca desert, marţipan…

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply