|

MORE THAN PUB poarta Diamond by ADESGO

Agenţia de marketing public relations More Than Pub anunţă o nouă colaborare începând cu luna martie a.c. Este vorba despre Adesgo, leader in producția ciorapilor si lenjeriei de damă, fara cusaturi, activ pe piaţa românească de 90 ani, deținătorul brandului Diamond by Adesgo. Agenţia va furniza noului client servicii integrate de comunicare in mass & social media.
“Suntem convinşi că pentru fiecare tip de industrie există profesionişti în care te poţi încrede. Ne dorim să fructificăm această oportunitate de colaborare şi avem încredere că alegerea făcută este corectă. Cunoaştem industria în care activăm de atâţia ani, bucurându-ne de o poziție fruntașa, însă avem nevoie de soluţii creative şi specializate pentru a comunica în toate canalele media. Suntem deschişi înspre a încerca abordări noi şi îndrăzneţe care ne pot spori vizibilitatea şi aduce mai aproape de publicul ţintă. Iar viziunea si pasiunea More than Pub ne-au convins!” (Yaron Mund, CEO Adesgo SA)
“Ne plac provocările şi ne bucură faptul că o companie, care a făcutistorie pe piaţă autohtonă, dar ale cărei produse sunt apreciate în întreaga Europă si nu numai, a ales să comunice folosind serviciile noastre. Domeniul fashion este unul extrem de dinamic, iar noi abia aşteptăm să încântăm publicul ţintă prin campanii şi proiecte care să diferenţieze brandul Diamond by Adesgo de competiţie. Este încurajator faptul că tot mai multe companii aleg soluții creative, out-of-the-box, impulsionându-ne să avem standarde înalte atât pentru clienţii din portofoliul nostru, cât şi pentru publicurile lor ţintă. Unul dintre obiectivele noastre pe termen lung este să furnizăm servicii care să depăşească aşteptările. Până acum am reuşit şi asta plănuim să facem şi în cazul acestei noi colaborări, punând suflet în tot ce iese pe ‚porțile’ agenției.” (Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub)
Adesgo a fost înfiinţat în 1926de germanul Arthur Drechsler, în scurt timp devenind cel mai mare producător de dresuri de damă din România, astăzicu o capacitate de producţie de peste un milion de perechi pe lună, fiind practic cel mai vândut ciorap românesc în țară și în afara ei.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply