|

Ingrijire atenta pentru familia ta

De multe ori, timpul ne presează atât de tare încât devenim neglijenți. Dar lipsa de îngrijire poate avea un impact serios asupra sănătății noastre. Așa cum te asiguri mereu să nu traversezi pe roșu sau să uiți să te speli pe dinți în fiecare zi, la fel de important este să te speli pe mâini înainte de fiecare masă.
Poate că ai uitat de multe ori să faci asta sau ai ignorat, pur și simplu, ceea ce cu toții am învățat, încă de mici. Însă, faptul că nu te-ai îmbolnăvit până acum, nu face ca organismul tău să fie imun la boli precum: hepatita A, salmonella sau infecții urinare.
ON LiNE înțelege că igiena corporală este primul pas în îngrijirea pielii.
Sănătate pentru cei mici
Nu este o noutate pentru nimeni că cei mici se murdăresc cel mai des. Sunt curioși, pun mâna pe orice lucru, cad pe asfalt sau pământ și apoi duc mâna la gură fără să le pese de consecințe. Nu ar trebui să fie o noutate nici că organismele lor sunt mult mai sensibile decât ale noastre, iar microbii îi pot afecta mai ușor.
Învățați-i pe copii încă de mici despre importanța spălatului pe mâini! Asigurați-vă că, înainte de fiecare masă, mâinile lor sunt curat și că ei au înțeles de ce ce este important să fie atenți cu igiena lor.
Puteți să mergeți mai departe și să transformați acest obicei sănătos într-un ritual jucăuș. Săpunurile lichide ON LiNE vin cu ingrediente și mirosuri variate, astfel încât copiii pot deveni fascinați de ce săpun nou ați mai achiziționat. După ce se spală, lăudați-i pentru mâinile lor curate și pentru mirosul frumos pe care îl emană.
Sănătate pentru cei mari
Mâinile sunt cartea de vizită a unei doamne. Dar, de ce să discriminăm? Nici domnii cu mâini neîngrijite nu sunt priviți prea bine. După cum spuneam, igiena este primul pas al îngrijrii, iar săpunul lichid ON LiNE prezintă numeroase avantaje.
După folosirea săpunului solid, numeroase bacterii pot rămâne pe suprafața acestuia, așteptând să revină pe mâinile noastre odată ce îl refolosim. În mod evident, acest fapt iese din discuție în cazul folosirii săpunului lichid.
În plus, prin însăși compoziția sa, săpunul lichid oferă o hidratare sporită pielii tale. Știm prea bine că mâinile uscate pot fi o pacoste, care poate evolua de la disconfort la leziuni. Înlocuirea săpunului solid cu cel lichid scade considerabil riscul de a avea o piele uscată, chiar și în timpul iernii.
Fie că alegi varianta cu lavandă și mătase, pe cea cu magnolie și lotus sau pe cea cu miere și lapte, toate săpunurile lichide din gama ON LiNE asigură îngrijirea mâinilor tale și ale întregii familii prin hidratarea intensă, parfumul plăcut și prospețimea care se simt după fiecare spălare.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply