|

Primavara aceasta se poarta feminitatea!

Adesea, femeile sunt comparate cu florile. Chiar daca fragilitatea feminina innascuta și nevoia permanenta de a fi mereu ocrotite sunt deja mituri ale trecutului, a ramas, totuși, o trasatura comuna cu florile: frumusetea. Asemenea lor, iubim primavara, deoarece este anotimpul lor! Așa cum copacii și pajiștile infloresc, primavara strazile se umplu de doamne și domnișoare care iși pun in evidenta trasaturile. Și n-o fac de dragul sexului opus, ci pentru ca așa se simt nele bine.
Pentru a arata bine, suntem grijulii cu hainele pe care le alegem și sub nicio forma nu concepem sa purtam haine uzate in anotimpul nostru preferat. Dar nici nu le aruncam pe cele vechi cu zambetul pe buze doar, odinioara, au fost și ele noi și ne-au facut viata mai frumoasa. Și pentru ca acum e anotimpul tau, PONS iti face un cadou și te invata cum sa prelungești viata hainelor tale, cu balsamul de rufe Asevi Talco Rosa.
Redescopera imbratișarea hainelor tale
Știm cat de repede se uzeaza hainele, cat de putine spalari sunt necesare pentru a duce bluza noastra preferata din bumbac la un pas a de a deveni carpa. Daca, insa, vom adauga Asevi Talco Rosa la fiecare spalare, vom observa cum uzura iși va pierde din putere, iar hainele noastre vor ramane neschimbate. Poate parea ca mergem la cumparaturi prea des și ca nu facem altceva decat sa ne reinnoim. Doar cei cu memorie bune vor observa ca, de fapt, purtam aceleași haine și atunci vor muri de curiozitate sa ne afle secretul.
Insa, magia lui Asevi Talco Rosa nu se oprește aici. Multe din hainele noastre contin, inevitabil, materiale sintetice. Daca știm un lucru despre acestea, e faptul ca se electrizeaza mult mai ușor decat fibrele naturale, ceea ce ne provoaca disconfort și nervi. Din fericire, balsamul nostru nu face doar hainele mai moi, ci elimina și electricitatea statica din ele. Astfel, ne vom simti mereu in largul nostru, indiferent ce purtam.
Cat despre miros, Asevi Talco Rosa ar putea trece deseori drept un parfum de firma care, insa, ramane mereu proaspat, indiferent de cat de calda va fi primavara aceasta.

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply