|

Sportiva din Romania! Mananca zilnic slanina cu ceapa si arata asa! 9 FOTO

Mananca in fiecare zi slanina cu ceapa si arata asa! …Dar merita si o placintuta delicioasa! Uite reteta: http://bucatarici.ro/cum-sa-faci-placinta-cu-branza-si-cirese/
…Daca dansul la bara va deveni pana la urma sport olimpic, avem aurul asigurat! Cea mai tare dansatoare vine din Romania. A dansat si pentru Mutu in clipul celebrului rapper, Snoop Dogg.
Larisa Bercea a devenit cunoscuta in urma cu trei ani, cand s-a dat in spectacol la Romanii au Talent. Daca dansul la bara devine sport olimpic, Larisa e gata sa aduca o medalie pentru Romania.
“La varsta de 16 ani, cand am avut o tragedie in familie, moartea tatalui meu, a trebuit sa fiu stalpul familiei si am decis sa fac aceasta meserie, dansul”, spune Larisa, citata de Sport.ro
Mutu a admirat-o pe Larisa Bercea in clipul cu Snoop Dogg. “Nu am schimbat pentru multe vorbe, doar ne-am salutat, este o persoana ok. Nu e fitos… dar mie nu imi plac fotbalistii, imi plac luptatorii de K1.”


Larisa a dansat si pentru Inna, in ultimul videoclip. A ajuns sa danseze la bara dupa ce a facut handbal si a alergat la maraton. In mod surprinzator, fata nu tine un regim special care sa se mentina in forma: “Nu imi plac dulciurile, dar imi place mult mancarea traditionala… sa fie slana pe masa!”

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply