|

Le Petit Olivier – Cum a început totul

Când spunem Franța, ne gândim imediat la renumitele branduri cu o lungă istorie, o tradiție bogată și un cult al excelenței. Țara care a inventat cuvântul „chic” este recunoscută pentru parfumurile luxuriante și casele de modă, dar nu numai. De peste 20 de ani, brandul Le Petit Olivier creează produse de îngrijirea pielii în Salon de Provence, un loc divin din sudul Franței, înconjurat de priveliști magnifice unde măslinul este rege. În cazul în care nu știai, Salon este unul dintre cele mai vechi sate din Provence unde clarvăzătorul Nostradamus a trăit și a înființat un laborator de cosmetice.
Eric Renard și Xavier Padovani, fondatorii Le Petit Olivier, au spus de multe ori că, atunci când au devenit colaboratori, viziunea lor comună a fost „rezultatul unui adevărat spirit de aventură”.
„Ne-am întrebat: de ce să nu folosim ceea ce are natura mai bun de oferit?” Pentru cei doi, a fi independenți a însemnat mai mult decât decizii strategice, bazate pe creșterea profitului cu orice preț. „Ceea ce ne-am dorit a fost să prezentăm viziunea noastră despre frumusețe în acord cu devotamentul și valorile noastre puternice.” Brandul respectă femeile, ingredientele naturale și oamenii.
Le Petit Olivier se asigură că femeile se pot simți cu adevărat frumoase atunci când folosesc produse cu origini naturale. Respectarea femeilor este ceea ce contează cel mai mult pentru Le Petit Olivier: brandul nu oferă doar produse cosmetice, ci produse care au grijă de piele și oferă o stare de bine. Din acest motiv, toate gamele au la bază ingrediente naturale, renumite pentru proprietățile și calitățile lor excepționale: ulei de măsline, unt de shea, ulei de argan, argilă și extracte naturale.
În România brandul a fost lansat recent și prezintă gamele cu extracte naturale din fructe și flori: geluri de duș cremă cu spumă mătăsoasă și săpunuri solide și lichide cu miresme deosebite, fără parabeni. Folosind această gamă, poți simți prospețimea naturii: grapefruit, zmeură, lămâie, flori de cireș, coacăze roșii, trandafir, vanilie și iasomie sunt parfumurile care te vor învălui după duș.
Oferă-i pielii tale un plus de hidratare cu laptele pentru corp cu ulei de măsline care include, de asemenea, unele dintre cele mai bune uleiuri mediteraneene, selectate cu atenție.
Ulei de argan, lavandă, trandafir, lămâie, flori de portocal și măsline sunt extractele naturale care îți vor răsfăța mâinile după ce le vei spăla cu săpun lichid sau solid. Mai mult decât atât, îţi poți hrăni pielea cu crema pentru mâini cu ulei de măsline.
Să nu uităm de părul tău! Le Petit Olivier a creat o gamă dedicată părului uscat și deteriorat. Acesta va străluci după ce va fi spălat cu șamponul care conține minunatul complex de măsline, shea și argan, apoi va fi hrănit cu același amestesc de ingrediente prezent în mască. Iar, în cele din urmă, poți folosi balsamul din aceeași gamă pentru a repara părul și a-l face să strălucească. Și, dacă părul tău neastâmpărat îți dă bătăi de cap, folosește ulei pentru descurcat părul și toate firele te vor asculta.
Uleiul de argan folosit de Le Petit Olivier provine din regiunea Munților Atlas din Maroc, mai precis dintr-o pădure de arbori de argan care se întinde pe câteva mii de hectare. Acest elixir prețios este renumit datorită conținutului de Omega 6 și Omega 9, recomandat pentru lupta împotriva semnelor îmbătrânirii.
Simplu: gama de produse Le Petit Olivier îți promite îngrijirea pielii și a părului cu ingrediente naturale! Să respectăm frumusețea!

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply