|

Ritualuri de FRUMUSETE: noua gama Dove Nourishing Secrets

Inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor din toată lumea

Undeva, în lume, există o femeie cu aceleași nevoi de îngrijire ca și tine, care a descoperit un ritual de răsfăț al pielii cu rezultate uimitoare, bazat pe ingrediente naturale. Inspirându-se din aceste ritualuri și bazându-se pe expertiza de peste 60 de ani în îngrijirea și hidratarea pielii, Dove lansează noua gamă Dove NourishingSecrets.
Aceasta combină puterea nutritivă a produselor Dove cu cea a ingredientelor naturale, oferindpielii tale o îngrijire completă. Noua gamă este disponibilă în 3 variante:
Gelul de duș și loțiunea de corp Dove NourishingSecretsGlowing Ritual, inspirate din ritualurile de îngrijire ale femeilor din Japonia, au formule delicate, îmbogățite cu lapte de orez și extract de floare de lotus. Acestea hidratează pielea în profunzime și îi oferă o strălucire naturală, iar parfumul delicat îți încântă toate simțurile.
Gelul de duș și loțiunea de corp Dove NourishingSecretsInvigorating Ritual, inspirate din ritualurile de îngrijire ale femeilor din America Centrală, combina uleiul de avocado cu extractul de gălbenele într-un amestec energizant și nutritiv. Pielea rămâne fină și catifelată, în timp ce parfumul proaspăt îți revigorează simțurile.
Gelul de duș Dove NourishingSecretsRelaxing Ritual, inspirat din ritualurile femeilor din Franța, combină uleiul de lavandă cu extractul de rozmarin într-un mix care îți va hidrata și calma pielea, relaxându-ți toate simțurile pentru a te elibera de stresul cotidian.
Lasă-te învăluită de o experiență completă de îngrijire, inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor din toată lumea!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply