|

STEAUA-DINAMO, avanpremiera sexy: LAURETTE, stelista, cu verisoara lui N’Doye, ex-dinamovistul/19 FOTO senzuale

LAURETTE , abia intoarsa din Italia, de la Florenta, unde a discutat cu mai multe agentii de modele, a realizat recent un nou pictorial pentru Bucatarescu, de aceasta data langa ea aparand o superba fata de culoare. Cine este aceasta felina senzationala, care va face parte din trupa de dansatoare condusa de Laurette? Ei bine, daca Laurette este stelista convinsa, NAFI este verisoara unuei foste vedete de la …Dinamo, senegalezul Ousmane N’Doye (acum, la ASA Tg Mures)! Alianta traditionala si nu intotdeauna marturisita intre Gigi Becali si Cristi Borcea se reface acum in cel mai senzual mod cu putinta…. Astfel prefateaza Bucatarescu apropiatul derby Steaua-Dinamo!!!
(c)Bucatarescu 2011-2016. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.
Make up: Alexandra Nita. Hair style: Cleopatra Ama Micu.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “STEAUA-DINAMO, avanpremiera sexy: LAURETTE, stelista, cu verisoara lui N’Doye, ex-dinamovistul/19 FOTO senzuale”

  1. [...] de modelling, manechinul de culoare s-a lasat fotografiata pentru un nou pictorial incendiar semnat Bucatarescu, de data aceasta impreuna cu Nafi. Verisoara fostului dinamovist va face parte din trupa de [...]

Leave a Reply