|

CUM aratau in anii 90 si CUM arata azi NEVESTELE lui HAGI / 12 foto

Înainte de a se căsători cu actuala sa soţie, Gică Hagi a mai trecut printr-un mariaj.
Nunta cu Lena Celnicu a fost unul dintre cele mai importante evenimente care au avut loc în 1990, după Revoluţie.
Mariajul celor doi nu a durat mult, după câteva luni de la căsătorie, aceştia au decis să se despartă, scrie www.one.ro. Divortul a durat insa patru ani, iar presa vremii a relatat ca Leni s-ar fi ales cu 400.000 de dolari la partaj.
In cererea de divort, Gica Hagi a invocat o serie de motive bizare: “intarzie cu painea la masa”, “imi pune miere in cafea” etc. In realitate, spun gurile rele, Hagi – transferat la Real Madrid – s-ar fi suparat pentru c[ Leni trimitea bani acasa familiei ei fara stirea lui!!!
In 1995, Hagi s-a recasatorit cu Marilena Vlahbei, care i-a daruit doi copii, pe Kira si pe Ianis. La randul ei, Leni Celnicu si-a refacut si ea viata de familie, insa mult mai tarziu, in 2004, cand s-a maritat cu Ovidiu, tot un machedon si tot din Constanta.La acel moment, presa relata ca Ovidiu era om de afaceri si ca locuia in Italia, dar ca acesta a decis sa revina in tara de dragul lui Leni. „Ne cunoastem de aproape 18 ani, aveam aceiasi prieteni, insa de un an suntem impreuna si ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt, asa ca ceea ce s-a intamplat astazi este un lucru firesc. Ne iubim prea mult pentru a sta departe unul de celalalt“, a marturisit Leni pentru revista VIP.De atunci, aceasta a preferat o existenta discreta, chiar daca s-a mutat cu Ovidiu la Bucuresti. Ambii lucreaza in domeniul financiar, Leni in cadrul unei banci importante, iar Ovidiu este colaborator al unei alte banci, fiind specializat in incheierea de contracte de pensii private obligatorii. Leni si Ovidiu sunt parintii a doi copii, mai scrie www.wowbiz.ro
.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply