|

RETETA DE DEMULT: Branza de capra in ulei de masline pusa pentru iarna de KERA CALITA

O conservă de toamnă făcută ca altadată, cu mânușițele ei, chiar de KERA CALITA de la Jariștea: „S-au spus povești despre iubirile extravagante ale Londrei, de cele triste din mansardele de la Sacre Coeur, de focul arzător al Sevilliei, sau despre dulcea tristețe a Veronei.

S-a spus povestea „recetei” brânzei de capră în ulei de măsline și mirodenii, recetă urcată pe corăbiile mărilor Mediteranei cu care s-au cucerit războaie, insule și peninsule, aur și măriri.

„Doze” : brânză de capră – 2 kg; ulei de măsline -1 litru; bazilicul – 2 lingurițe cu vârf; coriandru boabe – 2 lingurițe cu vârf; piper nigrum – 3 lingurițe și anason stelat – 3 lingurițe cu vîrf…”
CITIȚI REȚETA COMPLETĂ aici: http://keracalita-jaristea.ro/branza-de-capra-ulei-de-masline/#more-1360

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply