|

HUGH HEFNER, legenda Playboy, si-a mutat Mansionul în Ceruri! R.I.P.!

HUGH HEFNER, legenda Playboy, si-a mutat Mansionul în Ceruri! R.I.P.! S-a intamplat noaptea trecută și, dupa o viata in care a fost inconjurat de cele mai frumoase femei din lume (intre care si Marilyn Monroe, cu imaginile careia a lansat revista in decembrie 1953), cred ca a murit fericit.
L-am intalnit de două ori. Prima oara, in iunie 2000, chiar la The Mansion, cand a dat o petrecere pentru toti redactorii-sefi ai editiilor internationale ale Iepurasului cu Papion si a facut o fotografie de grup cu noi, dupa ce a dat mana cu fiecare din noi. A doua oara, in iunie 2006, cand si-a serbat cea de-a 80-a aniversare la Barcelona, in Casa Battlo ridicata de Gaudi. In prealabil, atunci a stat la singura lui sesiune de Q & A cu redactorii sefi din toata lumea Playboy si, la final, s-a fotografiat cu fiecare din noi. Ne-a invitat sa-i punem orice intrebare vrem. M-am fastacit si am pus o intrebare destul de conventionala: „-Hef, esti nascut in 1926, in acelasi an cu marii tai prieteni Miles Davis si Marilyn Monroe. Care sunt amintirile tale cele mai puternice legate de ei?”. Hef a zambit cu subinteles si mi-a raspuns sagalnic: „-Stii, Dan, de Miles nu-mi mai aduc aminte mare lucru, dar de Marilyn pot sa=ti spun ca era o fata cu care-mi placea al naibii de mult sa merg la film!!!”. Hef va merge in continuare la film cu Marilyn fiindca si-a cumparat de multa vreme locul de veci de langa mormantul ei.
…Sunt al doilea roman care a avut sansa sa vorbeasca cu el. Primul a fost Ilie Nastase, care, prin anii *70m, a fost invitat la The Mansion. Am povestit mai multe lucruri despre Hugh Hefner in cartea mea Confesiunile unui bucatar pervers, aparuta la Editura Integral. Detalii si AICI: http://www.bucatarescu.ro/2015/12/confesiunile-unui-bucatar-pervers-amintiri-de-la-playboy-si-nu-numai/ Alta editie a cartii mele, tot la Integral, in 2017: Confesiunile unui bucatar fericit.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

1 Response for “HUGH HEFNER, legenda Playboy, si-a mutat Mansionul în Ceruri! R.I.P.!”

  1. [...] vreme locul de veci de lângă mormântul ei”, povesteşte Dan Silviu Boerescu pe site-ul lui, http://www.bucatarescu.ro/2017/09/hugh-hefner-legenda-playboy-si-a-mutat…. .u5775df9cab2b41979d289cfefb79f1b1 , .u5775df9cab2b41979d289cfefb79f1b1 .postImageUrl , [...]

Leave a Reply