|

Medalion de CAPRIOARA cu sos de FRUCTE de padure


Povestește KERA CALITA de la Locanta Jaristea: „Intotdeauna nobila arta cinegetica fost-a apanagiul bogatasilor si cea mai placuta dintre indeletnicirile vacantiei era, desigur vanatoarea, cand, cate-o biata necuvantatoare cum ar fi caprioara, cadea sub puscociul acestora.
Pentru un medalion de caprioara cu sos de fructe de padure proviantul pentru 10 chipesi vanatori este : 2 kg.muschi file de caprioara, 1 kg.fructe de padure, 200 grame unt galben, 100 grame miere de albine de salcam, vin rosu din podgoriile Recasului 250 ml, ulei de masline extra virgin 100 ml, sare, piper, nucsoara dupa gust si stiinta bucatarului …”
Cititi REȚETA COMPLETĂ aici: medalion de caprioara cu sos de fructe de padure

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply