|

MENIU de HALLOWEEN/ Bonus: 30 FOTO de groaza!

MENIU de HALLOWEEN semnat de Bucatarescu in primul sezon Continentele Gustului:
1.Întâmpinare cu spumant Mirabello Pinot Grigio Rose
2.Selecție de pâinici:
-cu dovleac cules la miezul nopții și thriller de chili
-cu jumări grandilocvente și turmeric insinuant
-cu ”sânge” distilat din vin roșu și semințele spaimei
-”oscioare” de pită cu ”cartilagii” de piper
introduse de Tarapaca Grand Reserva Sauvignon Blanc
3. Supă-cremă de dovleac cu semințe de dovleac prăjite, servită cu bacon glazurat în ciocolată albă și Maison Champy Macon Uchizy Chardonnay
4.Rulou cu creier în sos iute roșu, mix de salate Eisberg în ”dovlecei”-surpriză, caise în Nebbiolo și Wild Rock Cupid’s Arrow Pinot Noir
5.”Mumii” de cârnăciori cu ”ochișori” de măsline și garnitură de piureu în culori aprinse, stropit cu glaze de balsamico și Finca La Celia Elite Malbec
6.Tocană mixtă în vin cu bucăți de porc hăcuit nemilos, felurite picanterii, ”bomboane” de usturoi, capere hipertrofiate și organe malefice de vită găzduită în dovleac uriaș și adusă la masă împreună cu Castiglion del Bosco Prima Pietra
7.Obsesii dulci: Tort-Păianjen cu fructe, ciocolată și frișcă, însiropat cu Alasia Moscato D’Asti
… Toate aceste minunatii se intamplau candva la Vinexpert, care asigura si selectia vinurilor.

Bonus: 30 FOTO de groaza!

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply