|

CANAPELUTE cu pasta de ANCHOIS (sardele) ca la Jaristea KEREI CALITA


In stilul sau inimitabil, Kera Calita ot Jaristea Locanta ne imbie sa gustam….CANAPELUTE cu pasta de ANCHOIS (sardele), dupa reteta Dumneaei:
Proviantul pentru 6 persoane :
Tarte mici de casă, fără zahăr
100 grame unt de ciocolată
Pastetă de anchois cât cuprind tartele
Mici fileuri de anchois
3 oua si cateva fire de patrunjel
20-30 grame capere (Capparis spinosa), de preferat surfines
Oualele se fierb tari si se taie felii subtiri.
Tartele se ung ușor cu unt, se umplu cu pasteta, se aseaza fileuri de anchois, felii de oua, 2-3 capere, patrunjel și puțină zeamă de alămâie.
Tipsia se poate garnisi cu felii de carne de vitel sau pasare, limba sau carne afumata, bine unse cu piper si ardei iute.

Atentiune, felul cere alcooluri tari!”

Mai multe RETETE de demult puteti citi AICI: http://keracalita-jaristea.ro/

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply