|

Delicii! EVA ne pofteste la o salata de SARDINE cu andive, nuci si cartofi fierti!

Bucatarescu si Podravka va invita la un nou serial in bucatarie!
Azi, voi incerca o conserva Eva Sardine cu lamaie in ulei vegetal.Puteam pur si simplu doar sa desfac conserva, sa iau o felie de paine neagra si sa mananc! Dar conservele de peste EVA merita un alt tratament fiindca intotdeauna iti ofera inspiratia necesara! In consecinta, mi-am zis sa incerc un fel de mancare nu chiar complicat, insa mai elaborat. Am fiert cativa cartofi, i-am zdrobit cu furculita si, peste ei, am aranjat frunze de andive tocate grosier. Apoi, am stropit baza salatei cu dressingul cel mai la indemana, adica uleiul din conserva deja amestecat cu zeama de lamaie. Deasupra, am dispus bucatile savuroase de sardine. Nu m-am oprit aici, ci am plusat cu niste toppinguri: capere mari, putina smantana si bucatele din nucile culese in toamna din gradina noastra de la tara.
Gata! Acum, salata mea de sardine poate fi servita! Pofta buna, EVA!

Alte retete cu peste de la Bucatarescu: Rețete exotice cu pește și fructe de mare “pe gustul românilor”

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply