|

Arhiva senzuala: ANA MARIA PRODAN in TABU: Reghe ii acopera sanii cu 2 mingi de fotbal!

ANA MARIA PRODAN a pozat, candva, incendiar pentru BUCATARESCU in TABU dupa o alta calificare a Stelei in Cupele Europene - foto, interviu si detalii aici!POVESTEA completa o gasiti AICI:http://eintegral.ro/confesiunile-unui-bucatar-pervers.Cel mai longeviv șef de ediție Playboy din lume (12 ani), jurnalist, scriitor dar și gastronom, personajul real din carte este cunoscut și ca Bucătărescu.
Multe alte povești inedite în cartea lui Dan-Silviu Boerescu „Confesiunile unui bucătar fericit” din colecția Bucătărescu, editată de Integral, disponibilă la prețul promoțional de 17 lei. COMENZI pe www.eintegral.ro.

In TABU, Ana Maria Prodan pozeaza in ipostaze indraznete alaturi de sotul ei, antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf. Pictorialul are la baza o idee a lui Dan-Silviu Boerescu si este realizat de fotograful Corina Olaru. Dan-Silviu Boerescu a mai realizat un pictorial cu Ana Maria Prodanprodan 3 mic in Playboy, in 2006, iar revista cu acele imagini a stat la baza reluarii relatiei ei cu Reghe, dupa cum declara ea insasi in interviu:

“-Tu m-ai chemat la Playboy pentru un pictorial, mie mi-a plăcut ideea şi au ieşit nişte fotografii incendiare. Era prin 2006, Laur juca în Germania, dar trecuse în fugă prin ţară. La aeroport, a văzut revista cu mine la chioşcul de ziare şi a cumpărat-o. Era foarte curios să vadă cum mai arătam – nud. Ceea ce nu ştiai tu e că noi doi fuseserăm prieteni prima oară la 18 ani, prin 1991. Evident, şi eu şi Laur eram necopţi pentru o relaţie serioasă pe atunci, aşa că ne-am despărţit. Viaţa şi-a urmat cursul, ne-am căsătorit fiecare dintre noi, am făcut copii, apoi amândoi ajunseserăm în pragul despărţirii, eu chiar eram divorţată. De la acel pictorial ni s-a tras reîntâlnirea. Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul până în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul. A doua zi m-a sunat, eu tocmai terminasem de prezentat matinalul de la Romantica. Era într-o vineri. M-a întrebat: ,, Azi, când scapi de la televiziune? ” ,, – Nu ştiu, cred că pe la 2, după şedinţa de redacţie.,” ,, – Vezi că ţi-am făcut rezervare la avion pentru după-amiaza asta, găseşti biletul la aeroport. ,” Nici măcar nu m-a întrebat dacă am chef sau nu să mă duc în Germania. Nu m-a lăsat să respir. Se purta sigur pe el, ca şi cum relaţia noastră nu fusese întreruptă niciodată…”

In interviu, ANA MARIA PRODAN mai face o serie de afirmatii interesante despre diferite personaje din lumea fotbalului, intre care fratii Giovanni si Victor Becali, dar nu numai. Aluziile sunt memorabile:

“-Uite, eu, în vara asta, am reuşit să transfer un băiat de la Pandurii Targu Jiu în Ucraina, la Dnepr. E vorba de Alexandru Vlad, care s-a transferat pe aproape aceeaşi sumă ca golgeterul României, Raul Rusescu, în Spania. În general, eu mă orientez către asemenea jucători tineri, dar îi tratez cu respectul cuvenit unor vedete. Eu nu le zic niciodată:,, Dă-te dracu, semnează aici, cum îţi zic eu, că altfel te bag în portbagaj!’’.

Mai multe detalii incredibile si toate imaginile in TABU (c) Tabu, 2013.cop prodan reghe mica

Foto: Corina Olaru

Productie: Cristian Petrescu

Stil: Ana Maria Cornea

Art director: Alex Dascalu

Interviu si concept: Dan-Silviu Boerescu

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply