|

DANIA SAPLACAN, cea mai frumoasa clujeanca / 39 foto de Dan Oprea cu DANIA SAPLACAN

In anii trecuti, pe Euforia Tv, atı urmarıt aventura fetelor frumoase de la Next Diva2! Intre ele si extraordinar de senzuala bruneta din Cluj, DANIA SAPLACAN, care, in urma unui conflict cu coregraful american Tonkins Anderson, a decis sa nu se mai antreneze cu acesta, ınsa jurıul - dın care facea parte sı Dan-Sılvıu Boerescu a.k.a. Bucatarescu - a decıs sa o pastreze pana ın fınala. Dania (Daniela Maria) Saplacan are 27 ani, s-a nascut la Brasov – asemenea Adinei Barbu- si locuieste in Cluj – precum Raluca Olariu. Bruneta cu ochi caprui, de 1,72 metri si 54 kg, cu dimensiunile 90-62-92 (bust-talie-solduri). Fotografiile sunt realizate de fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.

(c) Bucatarescu  & Dan Oprea 2010-2018.  Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

In exclusivitate pentru Bucatarescu, fascinanta bruneta a declarat:

“Ati vazut fotografiile mele? Aceasta sunt eu, fara masti sau ipocrizie… am ambitie multa, sunt decisa si incapatanata, prefer puterea si luxul inteligente, imi place sa imi urmez instinctele deoarece ele imi confirma mereu cat de multa dreptate am, sunt dura intr-o societate materialista si superficiala precum cea de azi , dar si o fiinta sensibila atunci cand oamenii sau locurile o merita .
Imi fuge mintea mereu la tot ce e grandios sau necunoscut , la puterea coincidentelor: vreau sa cred mereu in faptul ca nimic nu e accidental de-a lungul vietii mele… si oricat de mult as vrea nu reusesc sa fiu modesta cu mine sau cu ceilalti , mi-e teama de multe ori dar nu imi pierd curajul deoarece sunt prea mandra, nu imi calc pe demnitate, nu judec, dar critic  …si nu sa fac rau, ci pentru ca imi pasa! Nu sufoc, nu sunt posesiva si totusi, admit, sunt uneori geloasa …,sper…si totusi sunt realista, astept desi nu ma impac cu rabdarea,stau linistita desi am un vulcan in mine, si invers, dau si primesc, tin la cuvantul dat, la imagine, la respectul de sine si cel purtat celorlalti mai buni sau mai putin buni decat mine, imi place putina nebunie in viata , sunt adepta extremelor, iubesc si sunt iubita de tot ceea ce  e si poate fi frumos in fiecare zi.
Sunt, dupa cum descopera toti cei care ajung sa ma cunoasca mai bine, un observator atent careia putine lucruri ii scapa; pe parcursul anilor , mi-am atras asupra mea critici si de multe ori m-am izbit de neintelegerea oamenilor, dar pentru cei apropiati sunt un izvor nesecat de mangaiere si simpatie. Nu am pretentia ca as fi o artista,dar uneori ajutorul si sfatul meu in anumite conjuncturi au o valoare pentru ca izvorasc din propria mea dorinta de creatie, nealterata de informatii la la o a doua mana;  imi ofer parerea mea asa cum mi-au format-o viata, experienta, curiozitatea, pasiunile si, poate, rabdarea de a invata mereu ceva nou.
Traiesc si locuiesc in Cluj-Napoca, un oras pe care il iubesc si pe care nu l-as  schimba cu nici un alt loc din lume. Femeia care sunt azi datoreaza mult Clujului.
…Pasiunile mele? -Incerc pictura, desenul in carbune, inotul, uneori echitatia, atat cat imi permit timpul si imprejurarile, imi plac plimbarile lungi, lectura ,muzica, Parisul ,ciocolata …”

Citeste si:

Tags: , , , , ,

6 Responses for “DANIA SAPLACAN, cea mai frumoasa clujeanca / 39 foto de Dan Oprea cu DANIA SAPLACAN”

  1. Hans Gerber says:

    Superba fata!

  2. criss says:

    Fain model,bun fotograf

  3. [...] va fi aflat in aceasta seara, de la ora 20.00, pe Euforia TV! (Showbiz.ro) Mai multe poze pe BUCATARESCU! Tipareste aceasta pagina | Micsoreaza font – + Mareste font Taguri: Dania Saplacan, [...]

  4. alexhaiducu says:

    frumos fizic! si frumoasa foc! ar trebui sa reusesti in viata,mai usor! bafta! si sa fii iubita!nu de multi,ca devii……

Leave a Reply