|

SANDVISURI cu crema de PESTE facuta in casa

Săptămâna trecută, folosind câteva produse delicioase, am reușit – în criză de timp! – sa-mi impresionez soția cu o salată inedită de șprot în sos tomat.
Ieri, însă, ne-am trezit, pe nepusă masă (la propriu!), cu niște musafiri ceva mai pretențioși, pe care știam că trebuie să-i dau gata cu ceva de efect. Așa că am trecut repede la treabă. Am ales câteva conserve de pește Eva de la Podravka, am extras carnea din fiecare, dar am pus deoparte și sosul. Apoi, am verificat ce legume și alte ingrediente am prin frigider și cămară (o parte le puteți vedea într-una din imaginile postate). Am tocat legumele fin, am călit un pic ceapa roșie și usturoiul, după care am combinat sardinele în sos tomat cu morcovul, fileul de hering în ulei vegetal cu sfecla roșie și fileul de macrou în sos tomat cu rădăcină de pătrunjel zaharat. La toate aceste combinații am pus și ceapă roșie și usturoi călite, dar și legume uscate Naturella, precum și mirodenii. La unele, am pus turmeric, la altele piper proaspăt râșnit și sare afumată. Apoi, am luat pe rând fiecare combinație și am procesat cu robotul de bucătărie, adăugând și o parte din sosul din conserve pe care-l pusesem de la început deoparte. Mi-au ieșit câteva creme savuroase cu care nu m-am făcut de râs. Dimpotrivă! Musafirii neașteptați chiar s-au lins pe degete! Le-am montat pe bucățele de pâine prăjită și mi-a ieșit un mozaic de efect!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply