|

RALUCA & CARLA isi fac de cap de Anul Nou! / 15 FOTO de Dan Oprea cu RALUCA OLARIU & CARLA KOVACS

RALUCA OLARIU si CARLA KOVACS s-au reunit pentru un pictorial marca Dan Oprea special pentru a marca Revelionul pe www.bucatarescu.ro.  RALUCA & CARLA ne arata cum se pregatesc pentru noaptea cea mare dintre ani, facand risipa de senzualitate. E nevoie doar de un pat incapator pentru ca fetele sa-si faca de cap!!!

CARLA KOVACS este un model superb din Oradea, care a debutat pe site-ul www.bucatarescu.ro . CARLA KOVACS a fost descoperita de cunoscutul fotograf Dan Oprea, de la studioul Mirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.CARLA DIANA KOVACS este nascuta pe 18 aprilie 1988, fiind un Berbec ambitios, care adopta deviza “Viata e scurta, traieste fiecare moment la maximum!!!”. CARLA KOVACS este o blonda inalta (1,77 metri, 58 kg), cu sani naturali superbi si are, deloc intamplator, o alura sportiva,  ea fiind practicanta de gimnastica aerobica, tae bo si gimnastica ritmica.

Make up: RALUCA OLARIU.  Echipa de creatie RALUCA OLARIU – DAN OPREA a realizat, in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro,  si portretul nud al Lolitei in apa. De asemenea, o suita de fantezii erotice inspirata de culori, pentru acest inedit proiect de fotografie nud fiind explorate albul glacialrosul senzual, negrul tenebros , albastrul reveriilor muzicale si rozul tip Barbie.

(c)Bucatarescu & Dan Oprea, 2011-2018. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply