|

OLIMPIA MELINTE – scene NUD! Ce sexy e vedeta feminina din VLAD! Galerie 25 FOTO

DESTINE CONTROVERSATE
Maria Tănase. Agentul secret care a pozat nud
Olimpia Melinte, interpretă a personajului Eliza, din serialul „Vlad”, difuzat în fiecare luni la PRO TV, a apărut goală-puşcă și a fost transformată de-a lungul carierei pentru rolurile care i-au fost încredințate. A filmat nud pentru „Cannibal” şi a a avut parte de schimbări de look radicale pentru cea mai nouă producţie în care a jucat, „Sordo – The Silent War”. Superba actriță Olimpia Melinte s-a lăsat chiar urâţită de cei care s-au ocupat de machiajul ei!
Femeile frumoase care au marcat destinul dinastiei române

Femei frumoase din popor care i-au înnebunit pe voievozii români

Primele Miss România. Povești (ne)romanțate

Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români
Multe povești inedite în cartea lui Dan-Silviu BoerescuSanda Marin. Viața ca o carte de bucate” din colecția „Destine controversate, editată de Integral, disponibilă la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro.


Olimpa Melinte (32 de ani), actriţa care o interpretează pe Eliza Dragomir în serialul „Vlad”, de la PRO TV, a filmat şase luni și a purtat peruci pentru a-și interpreta personajul la diverse vârste.

În 2013, când a filmat pentru „Cannibal”, actriţa a trebuit să se dezbrace, iar un an mai târziu, pentru rolul lui Roxie, o tipă bulimică din „Selfie”, s-a îngrăşat 10 kilograme. „În «Cannibal» am interpretat rolurile Alexandrei şi al Ninei, două surori care nu se înţeleg prea bine şi care vin la muncă în Spania. Pentru acest dublu rol am dat câteva probe, deşi regizorul Manuel Martin Cuenca m-a plăcut de când m-a văzut prima oară”, povesteşte actriţa pentru Click!.
Olimpia Melinte a avut rol principal în pelicula “Cannibal”. A apărut goală și pe afiș
Pentru rol, Olimpia a făcut mai multe eforturi: a petrecut trei luni în Spania, a învăţat limba spaniolă în două săptămâni, a făcut câteva cursuri de masaj şi s-a îngrăşat 10 kg, la fel cum a făcut şi pentru personajul Roxanei Popa, din pelicula „#Selfie” (2014). „Este dificil pentru un actor român să filmeze peste hotare, iar eu mi-am negociat contractul foarte bine”, a mai povestit Olimpia.

Olimpia Melinte a apărut goală și a fost nominalizată la „Oscarurile spaniole”
Pe lângă provocarea de a juca într-un film străin, actriţa a trebuit să-şi facă curaj şi pentru scenele nud. Ea apare în toată splendoarea, goală-puşcă, chiar şi pe afiş. „Pentru orice secvenţă în care trebuie să mă dezbrac vorbesc cu regizorul şi îmi explică de ce trebuie să fac acest lucru. Regizorul este motorul şi trebuie să ştie ce vrea de la un actor”, a povestit pentru Click! actrița Olimpia Melinte. Pentru acest rol, actriţa a fost nominalizată la Premiile Goya, „Oscarurile spaniole”, la categoria „Revelaţia anului”. Anul acesta, ea va deveni mamă şi va avea un băieţel, iar din toamnă o aşteaptă două noi proiecte.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply