|

COMMANDO: fete si arme periculoase / Galerie FOTO cu Holly Peers, Rosie Jones, India Reynolds si Stacey Massey / COMMANDO NUD

COMMANDO NUD prezinta, via Nuts si Egotastic! , foto provocatoare cu vechile noastre prietene HOLLY PEERS, INDIA REYNOLDS, ROSIE JONES  si STACEY MASSEY, din generoasa familie a modelelor englezoaice cu sani mari naturali si conexiuni cu fotbalul:  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDENIMOGEN THOMAS, LEILANI DOWDING, SAMMY BRADDY sau EMMA FRAIN.

HOLLY PEERS  continua sa fascineze imaginatia barbatilor cu noi pictoriale excitante, in care arata tot ce are ea mai bun, inclusiv sanii superbi, dupa care ofteaza fotbalistii din Premier League! HOLLY PEERS s-a nascut pe 30 iulie 1987, la Manchester. S-a remarcat ca “Fata de la Pagina 3″ in cotidianul The Sun, in 2009. In 2010, a intrat in Top 5 “Sexy Babes” din UK. La ora actuala, pentru fata din Manchester si-au aratat interesul atat fotbalistii lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United, cat si “Cetatenii” de la City ai lui Roberto Mancini. Cine va reusi primul sa obtina o intalnire cu HOLLY PEERS, detinatoarea unor sani ca niste mingi de fotbal?

ROSIE JONES este frumusetea cu sani mari pe care v-am prezentat-o recent intr-un pictorial nud incredibil de provocator! ROSIE JONES a realizat deja CALENDARUL NUD pentru 2012!!! Iata cele 12 imagini absolut tulburatoare!!! ROSE JONES este un model de 20 ani, care s-a remarcat in Pagina 3 a cotidianului The Sun, in revista FHM si in productiile Nuts. ROSIE JONES este si pasionata de fotbal: a jucat in copilarie intr-o echipa de fete, iar acum promoveaza Premier League intr-un mod aparte, cu ajutorul unui pictorial nud, in care apar si alte prietene ale ei, la fel de dotate – un adevarat Dream Team pentru campionatul de fotbal din Anglia.

…Fete GOALE si arme periculoase: COMMANDO NUD!

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply