|

Alexandru Andries: interviu despre mancare cu Bucatarescu („Aseara, la telejurnal, / Am vazut cascaval…”)

1.De ce mananci?
trebuie, nu ? da-mi si place …
2.Ce mananci cu placere?
sint carnivor, recunosc – o friptura  :) ))
3.Ce alimente detesti?
aici e simplu : conopida si ardeii umpluti
4.Consideri vinul un aliment?
nu prea beau, nici vin, nici bere …
5.Ce vinuri iti plac?
pai, vezi ce-am raspuns la 4
6.Ce alte bauturi degusti?
aici poti sa te uiti la ce-am raspuns la 4 si 5
7.Stii sa gatesti? Daca da, spune-ne o reteta!
nu, dar o reteta pot sa va spun : se fura 4 oua …
8.Ai pregatit vreodata cina pentru o iubita?
ah, ma obligi sa ma repet : vezi raspunsul meu la 7
9.Consideri gastronomia o unealta de seductie?
asta da, e o unealta periculos de puternica …
10.Ce ai cere sa mananci inaintea …executiei tale? (Anthony Bourdain a spus ca “paine cu untura si sare”…)
o friptura  :) ))  ca sa nu ma repet si sa zic “vezi ce-am raspuns la 2″
11.Ai vreo metafora culinara pentru lumea de azi?
un ghiveci gatit prost, chior si expirat, pentru care bucatarul ne ia exagerat de multi bani  :( ((

Citeste si:

Tags: ,

Leave a Reply