|

FRIGĂRUI de BERBECUȚ cu o salată gustoasă

Continuăm să ne pregătim de turul al doilea al alegerilor din campania electorală a salatelor mixte ambalate Oliveris de la AgriroFresh.
Să încercăm din nou Salata Orientală, cu a ei combinație incitantă de frunze gustoase: pan di zucchero dulce-crocantă, suava radicchio rosso cu abia o aluzie amăruie și liniștitoarea valeriană.
De asemenea, pentru o clipă să uităm că tocmai intrăm în post dar să ne reamintim că toamna este anotimpul când carnea de berbecuț are o savoare aparte. Am pregătit de aseară câteva frigărui de berbecuț și le-am lăsat la marinat într-o salsa verde cu mult usturoi, pătrunjel și coriandru, folosind ierburi tăiate din aceeași sursă cu salatele. Cam după 16 ore, am scos frigăruile din marinadă, le-am împachetat strâns în folie și le-am lăsat să se mai întrepătrundă vreo trei ore la frigider. În fine, le-am scos și le-am prăjit fără ulei în airfryerul meu. După aceea, salata mea a fost mai mult devât bucuroasă să le primească pe farfurie, complimentând carnea bine făcută cu aromele dulci-amărui ale frunzulițelor savuroase.
Merge toată combinația asta cu o bărdacă de must care încă nu a început să fiarbă! Poftă bună!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply