|

LIBRĂRIA INTEGRAL plătește cititorii ca să cumpere cărți!!!

LIBRĂRIA INTEGRAL PLĂTEȘTE CITITORII CA SĂ IA O CARTE!

Într-o țară în care librăriile se închid una după alta și sunt înlocuite de magazine cu articole second hand, Editura Integral mai lansează o provocare: Integral Booktique.

Cea mai mică librărie din București își propune să fie – pe lângă un spațiu de prezentare și promovare a cărții – un veritabil centru cultural, găzduind lansări de carte, expoziții de fotografie și artă, evenimente de PR, workshopuri și evenimente pentru copii, proiecții cinematografice și spectacole teatrale.

Situată într-o zonă ultracentrală, pe Bulevardul Magheru, la parterul hotelului Ambasador, librăria Integral se adresează trecătorului de pe stradă, încercând să îl atragă spre carte cu abordări creative, unele dintre ele reprezentând premiere absolute.

În fiecare marți, la Integral Happy Hour, scriitorul Dan-Silviu Boerescu prezintă un show live și se întâlnește cu cititorii, oferindu-le acestora, pe lângă autografe, covrigi, prăjituri și alte surprize culinare certificate de Bucătărescu.

Cea mai recentă surpriză oferită de librăria Integral o constituie oferta de cărți cu prețuri negative, ceea ce reprezintă o adevărată premieră mondială.

În fiecare zi, la Librăria Integral, cititorii care aleg o carte (sau mai multe) din selecția zilei NU plătesc nimic și primesc 1 leu pentru fiecare volum dorit. Integral Booktique este prima librărie din lume care plătește cititorii ca să ia cărți!

Dacă statul nu face nimic pentru stimularea lecturii și susținerea culturii scrise, editura Integral deschide o librărie și oferă posibilitatea tuturor să citească o carte. Să nu uităm că 2019 este Anul Cărții, să nu ratăm aceasta ocazie!

Așa înțelegem noi să stimulăm lectura! Vă așteptăm la Librăria Integral și pe www.eintegral.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply