|

Pe aripile… salatei! SHAKE and GO, cea mai savuroasa gustare sanatoasa!


Festa, Duetto, Scarlet? Carevasăzică, o sărbătoare a gustului – simplă, rapidă și sănătoasă – realizată în duet cu o roșcată plină de temperament, precum Scarlett O*Hara din „Pe aripile vântului”! Shake and Go, așadar, să ne cravașăm simțurile însetate de aventură!
Referința livrescă vine să amplifice satisfacția consumatorului bibliofil: îți vine să mănânci cu romanul lui Margaret Mitchell în mână, nu-i așa? Sau cu mâna pe telecomandă, butonând dvd-ul antologic cu Clark Gable și Vivien Leigh (ediția nouă cu culori adăugate impecabil, după cum arată și salatele la pahar de la AgriroFresh, dublate de sosuri rafinate precum French, Caesar sau Yoghurt).
Să ne delectăm pe rând cu cele trei serii noi ale peliculei de Oscar (…al salatei!).
Prima oară, am gustat Duetto Shake & Go, care oferă combinația ideala între sosul clasic Caesar sau – de ce nu? – sosul Remoulade, care face parte din generoasa familie a maionezei, și salatele proaspete, împreună aducand plusul de energie necesar fiecărei zile. Ingredientele salatei sunt baby spinach, sfeclă roșie tăiată „alumettes” și insinunat-picanta indivia riccia. Kit-ul conține o furculiță ingenioasă, care se montează în doi timpi și trei mișcări.
Apoi, m-am răsfățat cu Festa Shake & Go: combină aromele autentice ale salatelor cu sosul de iaurt, ce se caracterizează prin consistență și prospețime, pentru a oferi plăcerea unui mix răcoros în aceste ultime zile de „vară indiană”, când temperaturile urcă din nou peste 20 de grade Celsius. Ingredientele alese sunt frunzulițe de spanac de un verde aprins, sfeclă roșie, morcov „en julienne” și măslinele verzi, care aduc cu ele o briză mediteraneană. Evident, nu lipsește nici din acest pahar furculița.
Am lăsat-o anume la urmă pe roșcata Scarlet, combinația unui sos rafinat, cum este sosul de muștar franțuzesc, cu morcovul și salatele atent selecționate, un mix delicios care aduce un plus de frumusețe si energie. Ingrediente: morcov, sfecla rosie, dar și lattuga bowl, lăptuca verde și crocantă. Nici din acest ansamblu ingenios ți ergonomic nu lipsește furculița.
…Așadar, există toate premisele să mă așez confortabil în fotoliu, cu o salată la pahar în mână, și să dau drumul la video! Vizionare și degustare plăcută!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply