|

DIETA cu MIERE a topmodelului ADRIANA LIMA / Galerie 30 FOTO dulci

Topmodelul de la Victoria*s Secret, Adriana Lima, urmează o dietă strictă în care controlul porţiilor este crucial. Modelul consumă în special proteine slabe şi legume cu frunze verzi. Niciun fel de sos nu este permis (mâncare ei nu este condimentată) şi a renunţat complet la zahăr, carbohidraţi şi orice tip de prăjeli. Pentru ea gustările constau în legume crude, iar ocazional o linguriţă de miere de albine pentru un plus de energie. În plus, Lima a dezvăluit că se antrenează de două ori pe zi, încercând să respecte aceat program chiar și atunci când este plecată la ședințe foto.
Alfabetul mâncării sănătoase
Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Brazilianca de 1,78 metri și 56 kg este cel mai longeviv model al brandului american de lenjerie intimă, ea defilând vreme de 20 de ani pentru Victoria*s Secret. Deși, în acest interval, a ea a fost de două ori însărcinată, Adriana Lima a reușit să revină în formă de fiecare dată, chiar dacă asta a presupus și unele sacrificii. Se pare că, timp de nouă zile înainte de catwalk, Adriana Lima nu consumă altceva în afară de shake-uri proteice cu pudră de ouă şi aproape patru litri de apă. Apoi, cu două zile înainte de marele show, ea bea doar 3,7 litri de apă, iar cu 12 ore înainte să defileze în lenjerie intimă, nu mai consumă nimic, nici măcar apă.
De altfel, Adriana își controlează în permanență porţiile de mâncare, având o dietă echilibrată. Modelul are un nutriționist personal, care o ajută să mănânce numai ceea ce are ea nevoie. Adriana Lima mănâncă tot ce-i natural, nimic procesat, a exclus din alimentație pastele și produsele cereale. De asemenea, ea nu mănâncă orez, nu bea alcool și apă carbogazoasă.
La micul dejun, Adriana Lima mănâncă terci de ovăz cu stafide, omletă din albuşuri, iaurt cu miere şi muesli.
La masa de prânz, combină mereu legumele (crude, la abur, la grătar) cu peşte, pui sau carne roşie.
La cină, Adriana mănâncă o salată ușoară. Între mese, vedeta mănâncă legume crude și câte o linguriță de miere.
http://www.bucatarescu.ro/2020/01/dieta-minune-drumul-de-la-120-la-60-kg-fara-a-renunta-la-mancare-fara-pastile-fara-operatii/

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply