|

Dieta SELENA GOMEZ: cum a castigat lupta cu kilogramele / Galerie36 FOTO incredibile

Selena Gomez a trecut printr-o perioadă mai dificilă acum câţiva ani, când, pe lângă despărţirea de Justin Bieber, s-a confruntat şi cu un diagnostic înfiorător: lupus. După o perioadă de recuperare, popstarul s-a întors cu o siluetă voluptuoasă, fiind criticată de presa de peste Ocean pentru formele sale un pic exagerate.
Secretul noii siluete a cântăreţei? Pe lângă dieta Selenei Gomez, consecvenţa cu care bruneta s-a prezentat la antrenamente i-a oferit trupul de vis. Amy Rosoff Davis a declarat pentru revista Marie Claire că celebra sa clientă – 1,65 metri vs. 55 kg – se antrenează în mod normal de trei ori pe săptămână, conform DivaHair. Presa a remarcat: „A făcut exerciții cardio de două ori pe zi şi a întrerupt toate livrările de mâncare către casa ei. A renunțat la burgeri, cartofi prăjiți sau shake-uri. Acum mănâncă doar fructe, verdețuri sau peşte”.
Alfabetul mâncării sănătoase
Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Iată cum arată dieta Selenei Gomez! Dimineaţa, superstarul serveşte fie un sandviș burrito umplut cu ouă, avocado, cârnaţi chorizo(!), orez şi fasole, fie un iaurt grecesc şi granola. La prânz, Amy Rosoff Davis a convins-o pe Selena să renunţe la fast food în favoarea unei salate power, cu carne slabă de curcan, avocado, fasole şi dressing homemade, iar seara este dedicată preparatelor orientale: somonul, puiul Teriyaki și garnitura de castraveţi, avocado sau orez ori o porţie de sushi sunt alegerile pline de răsfăţ ale Selenei!
Între mese, frumoasa brunetă consumă smoothie-uri pregătite chiar de antrenoarea sa, în care combină castraveţi, morcovi, varză kale şi ghimbir.
Fosta iubită a lui Justin Bieber se plictiseşte de exerciţiile repetitive de la sală, deoarece antrenoarea sa insistă asupra nevoii de a beneficia de un program de sport antrenant, diversificat! Selena practică pilates, cardio, yoga şi face plimbări lungi, în care alternează reprize de circuit cu întreceri jucăuşe cu echipa sa. De asemenea, Amy Rosoff Davis subliniază importanţa strechingului.
Dieta urmată de Selena Gomez nu ar fi suficientă dacă nu s-ar baza şi pe o hidratare temeinică! Antrenoarea sa îi strecoară de câte ori poate o sticlă de apă în mână şi are grijă să îi lase „lichidul vieţii” la dispoziţie şi în baie, deoarece clienta sa „uită” adesea să îşi astâmpere setea!
Dar apa circulă şi în sens opus: bruneta este o mare admiratoare a terapiei prin transpiraţie, frecventând adesea Shape House şi fiind o adeptă a saunelor.
Puteți comandaCĂRȚI cu aceeași tematică AICI: www.eintegral.ro

- Bucătăria Balkaniei

- Rețete vechi românești reinventate

- Matache Măcelaru. Rețete cu dichis de altădata
Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carnePachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

1 Response for “Dieta SELENA GOMEZ: cum a castigat lupta cu kilogramele / Galerie36 FOTO incredibile”

  1. [...] Alte colecții la Editura Integral: HAZ DE NECAZ SECRETELE BUCUREȘTILOR SFINȚI, DUHOVNICI ȘI MĂRTURISITORI ISTORII SECRETE SECOLUL XX – 20 DE MISTERE ESENȚIALE POVEȘTILE JARIȘTEI Preparare: Se călește ceapa tocată cu morcovul ras în ½ litru de ulei, se adaugă sare și puțin piper. Când s-au călit ceapa și morcovul se adaugă și celelalte componente. Apoi se rulează sarmalele în frunză de varză sau de viță de vie, dar compoziția poate fi folosită și la ardei umpluți. Multe alte povești și rețete inedite în cartea lui Dan-Silviu Boerescu „Rețete de suflet. Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești“ din colecția de artă culinară „Bucătărescu – Trăiesc ca să mănânc!”, editată de Integral, disponibilă la prețul promoțional de 17 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro. Dieta Selenei Gomez – AICI! [...]

Leave a Reply