|

HOROSCOP INTEGRAL 2020 – Cartea Zilei la Booktique! 50% REDUCERE!

Într-o țară în care librăriile se închid una după alta și sunt înlocuite de magazine cu articole second hand, Editura Integral a mai lansat o provocare: Integral Booktique.
Aici, există și oferta combinată CARTE LA 1 LEU + CARTE LA MINUS 1 LEU (pentru aceasta din urmă cumpărătorul primind el 1 leu!!!), iar acum a fost lansat și programul CARTEA ZILEI, în cadrul căruia bestsellerurile Integral beneficiază pe rând de prețul special cu reducere de 50%!
Marți, 21 ianuarie, CARTEA ZILEI este HOROSCOP INTEGRAL 2020, de Uranus Von Sternhimmel și Aurora Nicolau.
Integral Booktique este situată pe Bd. Magheru, nr. 10, la parterul Hotelului Ambasador.
Multe alte surprize și oferte speciale în librărie!

Volumul – o lucrare unică prin complexitatea ei! – prezintă 20 de horoscoape din toată lumea: zodiac european / românesc tradițional / geto-dacic / chinezesc / japonez / arab / evreiesc / egiptean / grecesc / aztec / mayaș / hindus / amerindian totemic / florilor / arboricol druidic / african / al iubirii / al pietrelor prețioase / financiar, precum și..

Horoscop culinar și de familie, prezentat de Kera Calița ot Jariștea

Anul 2020 va fi un an complicat, cu multe răsturnări de situație, în care multe dintre regulile și calculele zodiacale tradiționale vor fi date efectiv peste cap. Unii l-au asemănat, din această perspectivă, cu un adevărat montagne russe, care te supune la incredibile probe de curaj și demnitate, lăsând adesea norocul sau chiar hazardul să ia decizii cutremurătoare sau care, în orice caz, vor avea darul de a te scoate din ritmul tău obișnuit. Așa că trebuie să fim pregătiți pentru multe surprize și întorsături neașteptate ale sorții, pe care le putem anticipa în funcție de felurite sisteme astrologice specifice culturilor majore și contextului istorico-antropologic actual.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply